• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

sıra sende kuzummmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İnşallah seni bekliyorum sen aşılama olmadan yaptırmayacağım test :lepi:
ceylan zaten hamile de doğuruna kadar sölemicem dedi bi bana söledi ndkcım
delikafaduldenÖyle miyim delikafadulden:lepi:İyimiş canım içine mi doğdu:Saruboceq:

onannnnnnnnnnnnn neler duyuyorummmmmmmmmmdelikafadulden hamilemisinnnnnnn, canım benim yaa çok sevindimmm allah kucağına almanı da nasib etsinn süperrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:

Saol ndk cım canım içim kıpır kıpır tek korkum değerimin artmaması :çok üzgünüm: bakalım tekrar test yaptırıcam inşallah bebişim büyür. Canım sen naaaptın aşılama falan diyordun? Bi gelişme var mı?

bu foruma arada bir bakıyorum,siz bilmiyordunuz ama ben sizlere dua ediyordum.sizi böyle heyecanla acaba bu ay olacakmı...belirtiler var hamile miyim diye söyledikçe ben sizlere ve isteyen herkese dua ediyordum ve edeceğim de.inşallah Allah en kısa zamanda sizlere evlat verir.darısı benim de başıma:)

hoşgeldin folwer84 darısı başına canım:)

iiyim onancım çok şükür senin haberini aldım dahada ii oldum valla çok sevindim yaaa

oturtmam mı onancım aktarmaya çalışıyorum olmuyor bir daha deneyim Allah nazarlardan korun maşalllah çok sevindim
handancım jasmincinn bitanesiniz çok saol inş.yanıltmam sizi

ceylanlistejs3.jpg
[/IMG]

ceylanhmssip9.jpg
[/IMG]

Kızlar ben çok kişiye birden cevap veremiyorum, birden çok alıntıyı nasıl yapıyorsunuz?

Back