En erken hamilelik belirtileri

kıs ben sölemişmiydim ablacım hsg çektirdi ve bi dahaki ay regl olmadı hamiş kaldııı ve iki 3 gun önce bebişini doğurduuu hadi sende çektir ve kırmızı rengi unut inşallahhhdelikafadulden

ay ınsallah kuzum yaa evet soylemıstın. ben cektırıcem haftaya valla sende cektırsene kız:jeyyar:

cerin cim o yumurta oluşturucu geçen ay bakıldığında yumurtam yoktu doktorum o nedenle verdi anlıycan

hımm ya ben bu ay ovulasyon testi alıcam karar verdim gerçi bi aksilik olmassa duzenli ilişki ile tutturmaya çalışcam ama yinede test manyağı oldum ya illa bi test yapmam lasım :roflol:

olmas güzelim regl geçtikten bir hafta -10 gün sonra yaparsan daha net sonuç alırsın ya da kan testi yaptır. bu hsg çektirmek gerek bi bakalım neymiş o :)

öslem cim klomen yumurta oluşturucu tatlım ..

ay ınsallah kuzum yaa evet soylemıstın. ben cektırıcem haftaya valla sende cektırsene kız:jeyyar:

dur len naptın ben daha doru duzgun denemedim bile :) ilk deneme ayımdı bu benüm daha zamanım var yaniii ama bi kaç ay sora olmassa tabi tıbbi yöntemlere başvuricimCADIARZU

bendım canım ama tanıdık bırı gorurde bebışımın olmadığını anlar dıye tırstım kaldırdım :)

doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:

doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:
benım de bı annem bıkac yakınarkadasım bılıyo
siz bide beni görceniz :PPP

ummusss resım goster de gorelım kısss

Back