En erken hamilelik belirtileri

süpersin yaa güldürdün beni Allah da senı guldursun ınsallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişler istanbuldan desene ayhh:dance: valla cok heycanlıyım carsamba gunu regl olmam gerekıyo sabırsızlıkla beklıyorum ınsalla olmam ınsalla olmammm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin amin güldürsün bizi nasıl bebişlerle hehe minnoşlar gelsin hep beraber gulelimm:)ay canım sakın heycan yapma du bakalım ya bu topic adamı bi gaza getirio ki sorma he ilk ay aslında ama adetime 5 gün kala gittim idrar testi aldım negatif bi gun kala yine aldım yine negatif sora 1 gün geçti koştum hastaneye kan testine o da tırt çıktı tabe sora bekledim 3 gün geçti 3.gunun sonunda kırmızı kart yedim sora dedim noluyo beeee kendine gel zaten ben bi dahaki ay istiodum falan artık kedi uzanamadığı ciğer meselesimi bilmem de kafamçokkarıştı neysem öle yani zevkini çıkarcam biliom ki en hayırlı zamanda en hayırlı evladı vericek rabbimissss:Saruboceq:

bide bişeyler için biras uğraşmak elde ettiğin zaman insana daha kıymetli gelir tabi rabbim çok aratmasın kimseyi de bi ay hüsran oldu bi dahaki ay hemen hamiş olim istiom şimdik tabi senin gönlüne göre versin işallah kırmısılar gelmes tatlım

amin amin güldürsün bizi nasıl bebişlerle hehe minnoşlar gelsin hep beraber gulelimm:)ay canım sakın heycan yapma du bakalım ya bu topic adamı bi gaza getirio ki sorma he ilk ay aslında ama adetime 5 gün kala gittim idrar testi aldım negatif bi gun kala yine aldım yine negatif sora 1 gün geçti koştum hastaneye kan testine o da tırt çıktı tabe sora bekledim 3 gün geçti 3.gunun sonunda kırmızı kart yedim sora dedim noluyo beeee kendine gel zaten ben bi dahaki ay istiodum falan artık kedi uzanamadığı ciğer meselesimi bilmem de kafamçokkarıştı neysem öle yani zevkini çıkarcam biliom ki en hayırlı zamanda en hayırlı evladı vericek rabbimissss:Saruboceq:

ben adetıme ıkı gun kala bı ıdrar testı dusunuyorum bugun topıkten bı arkadas adetının tam gelmesı gereken gun kan testıne gıtmıs hamıle oldugunu ogrenmıs ama oncesınde sılık cızgı gormustu bıkacgun onceden

hadi bakalım inş hayırlısııı öslemcim ben azcık yokum vicks buharı yapıp durayım biras belki boğazlarım rahatlar ölcem yoksaaaa:bbo:

Meraba kızlar ben bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 3 günü ikici çizgi gayet belirgin bir şekilde çıktı bu günlerde hamileliğini öğrenen arkadaşalr nasıl gelişmeleriniz var.Benim belim ve kasıklarım ağrrıyor bu normal mi?

kızlarr merhabalarrrrr nasılsınız sultanlar

hadi bakalım inş hayırlısııı öslemcim ben azcık yokum vicks buharı yapıp durayım biras belki boğazlarım rahatlar ölcem yoksaaaa:bbo:

Meraba kızlar ben bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 3 günü ikici çizgi gayet belirgin bir şekilde çıktı bu günlerde hamileliğini öğrenen arkadaşalr nasıl gelişmeleriniz var.Benim belim ve kasıklarım ağrrıyor bu normal mi?
hamıssın demek canım tebrık ederım yaaa bugun nerden nereye hamıs oldugunu ogrenmıs sabırsızlanıyorum topiğinde ona sorabılırsın meselaaa

yuzdeyuzakrep ıyı cnm sen nasılsınn

cerıncım tamam sen ızınlısın azcukkkaydirigubbakcemile3 ıyılesmeye bak cnm:teselli:

kızlar ya bısı sorcam sık ıdrara cıkma hangı asamada baslıyo benım ıkı saatte bı tuvaletım gelıyo son bıkac gundur adetıme 5gun var:uhm:

canım hayırlısı olsun inşallah bi iki gun içerisinde kan testi ver bence hem daha rahat eder için hemde değerlerini görmuş olursun allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar benim kırmızılarım geldi bugün 4.gündü adetimin gecikmsesinin.şiddetli ağğrılarım var çok kötüyüm :(((

kızlar benim kırmızılarım geldi bugün 4.gündü adetimin gecikmsesinin.şiddetli ağğrılarım var çok kötüyüm :(((

ah canım yaa aynı benım gıbı olmussun bende 4 gun gecıkmelı oldum ve nasıl ağrım oldu anlatamam bu gun ıkıncı gunum ve hala ağrım var-tatlicadiarzu-

sorma patricia birde ilaç kullanmıştım ben klomen sanırım onunda etkisi var 1,5 hastadır bel ve sırt ağrısı çekiyorum

kızlar ya bısı sorcam sık ıdrara cıkma hangı asamada baslıyo benım ıkı saatte bı tuvaletım gelıyo son bıkac gundur adetıme 5gun var

ummus h.g cnm bu ay sen yalan oldun desene uzuldum vallaaa

Back