En erken hamilelik belirtileri

iyi geceler bozo cum koyarıs bir ara öslem cim görürsünüz :) çok güzel olmasakta kendimize göre bir çekiciliğimiz vardır heralde :PP

doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:

en dogrusu söylememen bn o hatayı yaptım ve her konuştugumuzda daha yokmu biey deyip duruyolar en iyisi düşünmüyoz de ve süpriz olsun bnm8 aydır olmadı daha ve sorular soruldukca iyice strese giriyom sen en dogrusunu yapıyos:teselli:n cnm

doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:

kızımmmmmmmmmm hıc kımse bılmıyor bı esım. soyleyemem hayatta delımısın bıde her dakka bası soracaklar varmı cısey dıye :jeyyar:

doğru canım haklısınnn

Zaten akrabalardan birinin olunca eğer seninde 2 seneyi geçmişse evliliğin "- eee hadi bakalım sıra sizde " lafı sürekli tekrarlanır delikafadulden

elti ve görümceler öledir bendede var birer tane :))

görümcelerimi seviyom allah için çok tatlılar ablişkolarım onlar benim tamm 3 tanee ama bi eltim var ıyyy sinir oluyom yauws aynı yaştayıs o benim küçük kaynımlan evli kuyruk acım var bizden önce evlendi o hainler onlar yuzunden 1 yıl daha beklemek zorunda kaldık kocişimle hainler :oklava:kötükedihüso şimdi onların bebişi bile var ama biss senağlama deşmeyin yaralarımııııııııııııı

görürsün inşallah öslem cim açıkcası cerin cim görümcemle aram yok konuşmaz kendini beğenmiş eltimde içine kapanıktır öle idare ediyoruz işte herkes kendinden bir haber

patricia o resimdeki hepsi sen misin eğer öyle ise o kedi köpek vesaire hayvanatları at artık yanından sakın hamişlik döneminde o kadar samimi pozlar vermeeeee onların tuyu kılı çookk zararlı bide bi cigara tutuyodu aman haaaa sakın sakınnnkötükedihüso:oklava:

patricia kız maşallaaa popuşunu kaşı nazar değmesin çok güzelsinn:teytey:
canım sağol o senın guzellığın bıtanem.

kıslarr mrb ben yeni üyelerdenim nasılsınız?
hoşgeldın canımm

patricia o resimdeki hepsi sen misin eğer öyle ise o kedi köpek vesaire hayvanatları at artık yanından sakın hamişlik döneminde o kadar samimi pozlar vermeeeee onların tuyu kılı çookk zararlı bide bi cigara tutuyodu aman haaaa sakın sakınnnkötükedihüso:oklava:
ulen cahıl :) ne alakası var onların ıkısıde benım yawrum ve her ay asılarını oluyorlar duzenlı su an bızden temızler kızım cocuklar benden duzenlı doktora gıdıyorlar:))))))))))))9999

Bende iyiyim saolun.takip ediyorum yazdıklarınızı ama pek aktif olamadım sizlerle diyaloğa geçemedim henüz.ben 8 aylık evliyim yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ama henüz tık yok beklemedeyim sizler gibii..

Back