Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:
doğru canım haklısınnn
ay kıslar sizin bebiş istediğinizi kim bilio yani ben ve kocişim haricinde bi iki samimi arkadaşım var onlar bilio ama ailelerden hhhiiiiiiiiiiççç kimse bilmio annecime bile sölemedim herkese supris olsun bide oldu olmadı muabbeti yapmasınlar die de sölemedimmm kayınvalidemler görümce elti falan herkes sıkıştırıyo eltimin bebeği oldu yeni daha 1 aylık herkes hadi sende ne duruyosun falan filan şu elti milletini hiç sewmiyom yaaaa :mymeka:
doğru canım haklısınnn
Zaten akrabalardan birinin olunca eğer seninde 2 seneyi geçmişse evliliğin "- eee hadi bakalım sıra sizde " lafı sürekli tekrarlanır delikafadulden
elti ve görümceler öledir bendede var birer tane :))
Zaten akrabalardan birinin olunca eğer seninde 2 seneyi geçmişse evliliğin "- eee hadi bakalım sıra sizde " lafı sürekli tekrarlanır delikafadulden
kıslar ben kaçar ii geceler herkesekaydirigubbakcemile5
elti ve görümceler öledir bendede var birer tane :))
kızlar kanamam çoğaldı ağrılarım çok şiddetli napıcam ben böle ya
kıslarr mrb ben yeni üyelerdenim nasılsınız?
canım sağol o senın guzellığın bıtanem.patricia kız maşallaaa popuşunu kaşı nazar değmesin çok güzelsinn:teytey:
hoşgeldın canımmkıslarr mrb ben yeni üyelerdenim nasılsınız?
ulen cahıl :) ne alakası var onların ıkısıde benım yawrum ve her ay asılarını oluyorlar duzenlı su an bızden temızler kızım cocuklar benden duzenlı doktora gıdıyorlar:))))))))))))9999patricia o resimdeki hepsi sen misin eğer öyle ise o kedi köpek vesaire hayvanatları at artık yanından sakın hamişlik döneminde o kadar samimi pozlar vermeeeee onların tuyu kılı çookk zararlı bide bi cigara tutuyodu aman haaaa sakın sakınnnkötükedihüsoklava: