En erken hamilelik belirtileri

sorma patricia birde ilaç kullanmıştım ben klomen sanırım onunda etkisi var 1,5 hastadır bel ve sırt ağrısı çekiyorum

:1hug:ahh benımkader ortağım bende ılk defa bu ay klomen kullandım evet tatlım o gecıktırdı heralde. benımde hıç belim sırtım ağrımazdı. şimdi haftaya hsg cektırcem :delphin:

hb öslem cim evet malesef öle oldu gibi canım :(( aynen patricia ilk kullanım benimde ilk defa kullandım klomen i aynen yani doktorumla görüşecem p.tesi ultrasonla bir bakalım dedi bilmiyorum artıkın neye bakıcaksa

kızlar ya bısı sorcam sık ıdrara cıkma hangı asamada baslıyo benım ıkı saatte bı tuvaletım gelıyo son bıkac gundur adetıme 5gun var

ummus h.g cnm bu ay sen yalan oldun desene uzuldum vallaaa

canım hemen baslayabılıyor bazılarında. hadı barı sen guldur yuzumuzu kuzumm

sağol gncam inşaallah öslem cim güzelim hevesini kırmak gibi olmasın ama o bendede vardı halada var be güzelim ama inşaallah hamişsindir tatlım..

hb öslem cim evet malesef öle oldu gibi canım :(( aynen patricia ilk kullanım benimde ilk defa kullandım klomen i aynen yani doktorumla görüşecem p.tesi ultrasonla bir bakalım dedi bilmiyorum artıkın neye bakıcaksa

hsg cektırsene gulum. tüplerde falan yapısık vardır belkı zaman kaybetmıs olmazsın

kızlar adet geçmeden hiçbişiyden şüphelenmeme kararı aldım ben artık şöle bi geciksin öle çünkü ondan öncekiler hep psikolojik bence kendimiz yapıoz

:1hug:ahh benımkader ortağım bende ılk defa bu ay klomen kullandım evet tatlım o gecıktırdı heralde. benımde hıç belim sırtım ağrımazdı. şimdi haftaya hsg cektırcem :delphin:

kıs ben sölemişmiydim ablacım hsg çektirdi ve bi dahaki ay regl olmadı hamiş kaldııı ve iki 3 gun önce bebişini doğurduuu hadi sende çektir ve kırmızı rengi unut inşallahhhdelikafadulden

bilmiyorum patricia doktorum ne derse o dayım oluyor kendisi ne derse onu yapıcaz artıkın zaten hep ultrasonla baktı bilmiyorum p.tesi ne olacak inşaallah güzel şeyler olur

kardişlerim patricia ve ummahan benimde 3 gun geçtikten sora tırt oldu ya bu sefer bi acaip yahu o kadar aşırı kanama durumu varki anlamadım gitti ağrılar desen o biçim o klomen denen şeyden içmedim ama bende sizden farklı diilim yane onu nie içiyonus ne ilacı o kıslar

ciddimisin cerin nasıl yani ilk ay regl gördümü ???

canımcım onlar yaklaşık 1 yıl korunmasız ilişki ile bebiş olmayınca artık deli oldular doktor doktor gezdiler tahliller raporlar şunlar bunlar hiçbi problem yoktu ennn sonunda ablişe hsg çektiler sora bi daha regl olmadı çunku akabinde hemen hamiş kaldııııııı yani işe yarıyo bu hsg denen meret :sm_cool:

Back