En erken hamilelik belirtileri

Benden de herkese selam kızlar. Ben 3 aydır korunmuyorum daha yeni aslında ama yine de insan üzülüyor. Regl olacak gibi hissediyorum daha 3 günüm var, erken olacağım galiba

ulen cahıl :) ne alakası var onların ıkısıde benım yawrum ve her ay asılarını oluyorlar duzenlı su an bızden temızler kızım cocuklar benden duzenlı doktora gıdıyorlar:))))))))))))9999[/QUOTE]

kızııııııııııııııııııııımm bende hayvancıklara kuduz demedüm alla allaaaaaaa bende çok seferim kedi köpek hele de kedi milletini ancak velakin ne kadar terrrrtemis olsalarda tüylerini yutma ihtimalin var yavrucum seni duşundum bennn:mymeka:
arkadaşımın ilkokula giden oğlu köpek tüyü ciğerine yapıştığı için öldü de o yüsden diomsenağlama

h.b arkadaşlar ya benimde otamatik gelmio yazdılarınız yenile yapıyorum anca öle gelio..sanırım bende adet olucam öle hissediyorum yaa adet günüm 24.de beklemedeyim.off yaa..

ya ben bi mesaj yazmadan sizin yazdıklarınız otomatik olarak ekrana gelmio neden acaba

f5e bas sureklı canım sayfayı yenıler boylece gormus olursun

ummahan hayatım agrı kesıcı al bı tane ya

kızlar bu arada benım karnım garıldayım gurulduyo ıcımde savas var sankı gaz olusuyo nıye kı acubaaaaa:çok üzgünüm:

Benden de herkese selam kızlar. Ben 3 aydır korunmuyorum daha yeni aslında ama yine de insan üzülüyor. Regl olacak gibi hissediyorum daha 3 günüm var, erken olacağım galiba

mrb janımm olmassın dur durrrr belki göbişte minnoş vardırrr yoksa daaaaa martta ehhhuueuuuuuuuuuuuu:ecrin_bebek:

doktora gittim ama 1 seneyi doldurduktan sonra gerekli testleri yaparız olmıcakmış gibi düşünme daha erken dedi.ultrasonla baktı kis yok yumurtalıklarında normal dedi..

ulen cahıl :) ne alakası var onların ıkısıde benım yawrum ve her ay asılarını oluyorlar duzenlı su an bızden temızler kızım cocuklar benden duzenlı doktora gıdıyorlar:))))))))))))9999

kızııııııııııııııııııııımm bende hayvancıklara kuduz demedüm alla allaaaaaaa bende çok seferim kedi köpek hele de kedi milletini ancak velakin ne kadar terrrrtemis olsalarda tüylerini yutma ihtimalin var yavrucum seni duşundum bennn:mymeka:
arkadaşımın ilkokula giden oğlu köpek tüyü ciğerine yapıştığı için öldü de o yüsden diomsenağlama[/QUOTE]

:delphin:senağlamasenağlamasenağlama

f5e bas sureklı canım sayfayı yenıler boylece gormus olursun

ummahan hayatım agrı kesıcı al bı tane ya

kızlar bu arada benım karnım garıldayım gurulduyo ıcımde savas var sankı gaz olusuyo nıye kı acubaaaaa:çok üzgünüm:

ösleeemmmmmm kıs manyak oluyo insan dimi vucudu dinle nerde noluyo nerem şişti nerem indi ay sanki ses duydum falandelikafadulden

h.b arkadaşlar ya benimde otamatik gelmio yazdılarınız yenile yapıyorum anca öle gelio..sanırım bende adet olucam öle hissediyorum yaa adet günüm 24.de beklemedeyim.off yaa..

CANIM SIKINTI YAPMA AMA Bİ DOKTORA GİDİP KONTROL OL HORMON TAHLİLİ FİLAN İSTE HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH STRES YAPMA İÇİNDEN BU AY OACAK DİYE KODLA KENDİNİ POZİTİF :sm_cool::sm_cool::sm_cool:DÜŞÜN

benimde çok aşırı gazım var vala anlamadım hiç böyle olmuyodu.bide sizler duydunuz mu bilmiyorum.Erken adet gördüğünüz zaman bebek olcak anlamına geliomuş.1 kaç ay erken olursa adet devamı bebek diolar.Rahim bebek istiyo anlamına geliomuş bügün öle duydum görümceden onun öyle olmuş.

Back