kıslarr mrb ben yeni üyelerdenim nasılsınız?
Merhaba canım, bu ay da hüsrana uğrayacağım galiba regl olacakmışım gibi hissediyorum. Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim saolun.takip ediyorum yazdıklarınızı ama pek aktif olamadım sizlerle diyaloğa geçemedim henüz.ben 8 aylık evliyim yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ama henüz tık yok beklemedeyim sizler gibii..
ya ben bi mesaj yazmadan sizin yazdıklarınız otomatik olarak ekrana gelmio neden acaba
Benden de herkese selam kızlar. Ben 3 aydır korunmuyorum daha yeni aslında ama yine de insan üzülüyor. Regl olacak gibi hissediyorum daha 3 günüm var, erken olacağım galiba
ya ben bi mesaj yazmadan sizin yazdıklarınız otomatik olarak ekrana gelmio neden acaba
ulen cahıl :) ne alakası var onların ıkısıde benım yawrum ve her ay asılarını oluyorlar duzenlı su an bızden temızler kızım cocuklar benden duzenlı doktora gıdıyorlar:))))))))))))9999
mrb janımm olmassın dur durrrr belki göbişte minnoş vardırrr yoksa daaaaa martta ehhhuueuuuuuuuuuuuu:ecrin_bebek:
f5e bas sureklı canım sayfayı yenıler boylece gormus olursun
ummahan hayatım agrı kesıcı al bı tane ya
kızlar bu arada benım karnım garıldayım gurulduyo ıcımde savas var sankı gaz olusuyo nıye kı acubaaaaa:çok üzgünüm:
h.b arkadaşlar ya benimde otamatik gelmio yazdılarınız yenile yapıyorum anca öle gelio..sanırım bende adet olucam öle hissediyorum yaa adet günüm 24.de beklemedeyim.off yaa..