En erken hamilelik belirtileri

ayyy o kadar yorgunumki anlatamam kızlar 16:30 da işten çıktım bi trafik bi trafik 18:00 de anca vardım eve ööööööööööö geldi yani güya yemek yapcaktım ama nerdee bittim zaten şimdik pizza attım fırınaa patateslerde kızarıyooo kocişte gelir ay çok acıktımm yemek isteyen varsa bıyrınnnn :içelim:

olmazmı kısss kaynatırısss hııhhhhhh kaydirigubbakcemile3
eee özlem anlat bakalım biras kendinden çok ii tanışmıyos

ah kuzummm cıddımı yaaa neyse merat kedılerı gıbı bızde regl bıtınce mavvvvvvvvvvvvvvvvvv layacağız heueheuh

ewwweeetttttt ben zaten KASIM annesi olmak istiyommmmmmmmmm akrep burcu bir bebiş istiyommm babası gibi akrep burcu bir erkek baby hehe inşallah sağlıklı sıhhatliiiiiiiiisırnaşık şey

olmazmı kısss kaynatırısss hııhhhhhh kaydirigubbakcemile3
eee özlem anlat bakalım biras kendinden çok ii tanışmıyos

tanısalım cnm İzmirliyim evlenip istanbula geldım ıkı senelık evlıyım ve bu ay ılk bebiş denememizdiii sen de tanıt kendını kaydirigubbakcemile3

aa bak ne tesaduf bizimde bu ay ilkti:) ilkti diyom çunku ben cırt oldum artık bi an önce reglimin bitip yumurtlamak istiyom:) ben okul için geldim istanbula univ bitti ama gidemedim çunkuuu aşık oldummmmmmmmmm kocişimlen evlendim burdayımm 8 aylık evliyimmm yaşım 26 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliom kaydirigubbakcemile3

aa bak ne tesaduf bizimde bu ay ilkti:) ilkti diyom çunku ben cırt oldum artık bi an önce reglimin bitip yumurtlamak istiyom:) ben okul için geldim istanbula univ bitti ama gidemedim çunkuuu aşık oldummmmmmmmmm kocişimlen evlendim burdayımm 8 aylık evliyimmm yaşım 26 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliom kaydirigubbakcemile3

süpersin yaa güldürdün beni Allah da senı guldursun ınsallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişler istanbuldan desene ayhh:dance: valla cok heycanlıyım carsamba gunu regl olmam gerekıyo sabırsızlıkla beklıyorum ınsalla olmam ınsalla olmammm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada ya ben acaip hastayım iiki bu ay minnoşum olmamış yoksa ilaç falan içemicektimm öksürmekten içim sökülüyo uyuyamıyorum sürekli öksürük yüzünden başım ağrıyo felaket durumdayım ama manyak gibi KK nın başındayım delümüyüm acaba kocişim dioki kafayı yedin sen hergun buraya gire gire hahah ni var kıs ben sefdim burayıı :1closedeyes:

bu arada ya ben acaip hastayım iiki bu ay minnoşum olmamış yoksa ilaç falan içemicektimm öksürmekten içim sökülüyo uyuyamıyorum sürekli öksürük yüzünden başım ağrıyo felaket durumdayım ama manyak gibi KK nın başındayım delümüyüm acaba kocişim dioki kafayı yedin sen hergun buraya gire gire hahah ni var kıs ben sefdim burayıı :1closedeyes:

gecmıs olsun cnm ya demek kı varmıs Rabbımın bı bıldıgı dımı..
benımkı dde dıyo kırdın kafayı kadınlar kulubu dıye dıye hergun gırıyon bıgun gırmesen olmas mı kaydirigubbakcemile3 yok dıyom kızlar bekler gıtmem gerekkaydirigubbakcemile3 takıl bakalım canın sıkılmasın da dıodelikafadulden hatta bazı seylerde yardımcı oluyo sınema bolumlerındekı fılmlerle ılgılı fılan dıyo k.k da yazdılar mı vvar mı fılan ayyy sositososito

Back