süpersin yaa güldürdün beni Allah da senı guldursun ınsallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişler istanbuldan desene ayhh:dance: valla cok heycanlıyım carsamba gunu regl olmam gerekıyo sabırsızlıkla beklıyorum ınsalla olmam ınsalla olmammm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin amin güldürsün bizi nasıl bebişlerle hehe minnoşlar gelsin hep beraber gulelimm:)ay canım sakın heycan yapma du bakalım ya bu topic adamı bi gaza getirio ki sorma he ilk ay aslında ama adetime 5 gün kala gittim idrar testi aldım negatif bi gun kala yine aldım yine negatif sora 1 gün geçti koştum hastaneye kan testine o da tırt çıktı tabe sora bekledim 3 gün geçti 3.gunun sonunda kırmızı kart yedim sora dedim noluyo beeee kendine gel zaten ben bi dahaki ay istiodum falan artık kedi uzanamadığı ciğer meselesimi bilmem de kafamçokkarıştı neysem öle yani zevkini çıkarcam biliom ki en hayırlı zamanda en hayırlı evladı vericek rabbimissss:Saruboceq:
kızlarr merhabalarrrrr nasılsınız sultanlar
hadi bakalım inş hayırlısııı öslemcim ben azcık yokum vicks buharı yapıp durayım biras belki boğazlarım rahatlar ölcem yoksaaaa:bbo:
hamıssın demek canım tebrık ederım yaaa bugun nerden nereye hamıs oldugunu ogrenmıs sabırsızlanıyorum topiğinde ona sorabılırsın meselaaaMeraba kızlar ben bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 3 günü ikici çizgi gayet belirgin bir şekilde çıktı bu günlerde hamileliğini öğrenen arkadaşalr nasıl gelişmeleriniz var.Benim belim ve kasıklarım ağrrıyor bu normal mi?
Meraba kızlar ben bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bugün adet gecikmesinin 3 günü ikici çizgi gayet belirgin bir şekilde çıktı bu günlerde hamileliğini öğrenen arkadaşalr nasıl gelişmeleriniz var.Benim belim ve kasıklarım ağrrıyor bu normal mi?
kızlar benim kırmızılarım geldi bugün 4.gündü adetimin gecikmsesinin.şiddetli ağğrılarım var çok kötüyüm((
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?