En erken hamilelik belirtileri

ahahaha ... esas kocişe sinirlenmiceezzzz... onları sevicez sevicez.. sinirlenmiceeezzz...
lazım kocişler bize :) ömür boyu lazım...

hoşgeldin...

ay kaç saattir bilgisayar başındayım... bisürü şey okuyorum ordan burdan.
anladımki artık hatmettim bne bunları. daha da okumasam iyi olacak..

valla biz şirkettede yan yana olduğumuz için bazen okadar şeker gelmio gözüme niye yalan söliim şimdisırnaşık şey

tamam sirkelen ve kendine gel yeter zırladın döktün içini:)))
hayırlısı daha ölmedik yaaa kızııımmmmm
ağlamak yok.....
yaa evet şimdide öyle diyorum..ama çok bozuldum yaa..neyse kociş ve sizlerin sayesinde gülümsüyorumm...
auram hoşgeldin ağlama kuşum kıyamam sana
hoşbuulduk canımmmmmsınn..öğlen konuşamadım kusuruma bakma..parmaklar tutmuyodu..gözlerr şır şır akıoduu :)dediğin gibi şubat bitmedi canımm :):utangac:

valla biz şirkettede yan yana olduğumuz için bazen okadar şeker gelmio gözüme niye yalan söliim şimdisırnaşık şey

:) hmmm işte ve evde beraber olmak zor oluyordur muhtemelen... özlemek için çabalamak lazım.
haklısın.. ne diyim :.

auram hoşgeldin ağlama kuşum kıyamam sana

aura'nın nesi varki?

ya kusura bakmayın lütfen.. misafir sanatçı gibi oldum ben bugün.... bi göz atıp kaçıyorum.. takip edemiyorum sizi..
sürekli aklıma bişeyler geliyor... arayıp bulup okuyorum. çok pardon kızlar.

hmm auracım, ağlama bacım.
ağlamakla olmuyor bu işler.

bak ben 2 kez üstüste düşürdüm meleği... şahsi fikrim, ki ancak şimdi anlayabiliyorum bunu... sırf bu 'oldu mu olcak mı' stresinden.. şimdi bu ay yine aynı stresten, günlerdir kırmızılarla yaşıyorum. bugün 14. günüm ve bende hala kırmızılar var.

diyeceğim şu ki, kızlar stres yapmayalım. o kırmızılar da lazım bize. görünce üzülüp bozulmayalım. sağlık belirtisi.. zamanında ve uygun şekilde olursa.

şimdi benim durumumun herhangi bir açıklaması yok mesela. 2 düşük üstüne, böyle bi saçma sapan uzun süren kanama.... tuhaf şeyler oluyor. testler çok normal... her şey psikolojik.

aman diyim güzeller, kendimizi sağlam tutalım. toparlamak çok zor.

ceylan gözümün üstünde kaşım var acaba hamilemiyim:)))))
hadi kızlar sizi seviyorum ii hafta sonları görüşürüz ....

iyi akşamlarrr dostlarımm nasılsınız ben bugun cok ıyıyım sabah erkenden kursa gıttım ahan da az once geldım yemek yedım ve sızlerleyım benı ozledınız mı:asigim::1hug::nazar:

Back