Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaru kş küçük şaşal şişesine mesela üç parmak kadar sirke koy su kaynat ılınınca üstüne suyu dök pedi tatmamla yani onunla yıka tuvaletten çıkarken anında etki bi kaç gün devam et ama
goncam sirke ile yıkadıktan sonra normal su ile ne kadar sonra yıkıyacaksın yada yıkamadan mı bekliyorsun canım ya ben yıkamıştım 1-2 dk sonrasında
goncacım bende kaşıntı falan yoktu ama akıntım oldu adetten hemn sonra başladı soğan kürü yada onun etkisi bikemiyorum ama
rumeysa inş hamişsindir canım ya
sever yok hamişşş offf
ruyameysa belki strestendır
kızlar, sirkeli suyu tavsiye etmiyorum. sirke, antiseptik bişeydir. orada bekletiyorsunuz, durulamadan kalıyor ya hani... gelecek olan spermleri de öldürücü etkisi mevcut.
karbonatlı su, daha mantıklı geldi bana.
ancak, beklazon diye bir krem var.. tüm eczanelerde var. bende de zaman zaman kaşıntı oluyor. sebebi, fazla ilişkidir diye düşünüyorum. çünkü, çok çalışınca oluyor.
bu kremi kullanıyorum ben gerektiğinde. çok da iyi geliyor. banyoda duruyor. her tuvaletten çıkışımda, mutlaka sürüyorum... mümkün olduğunca içeriye doğru..
1-2 günde kaşıntı falan kalmıyor.
iide güzelim direk sirkeyi sürmüyosun zateniçeriğin yarısından çoğu kaynamış ılık sudan oluşuyo ayrıca doktorlar sirkenin aksine antibakterial özelliği olduğu için kullanılmasında hiç sakınca olmadığını söyledi hamileliklerde özellikle çok olurmuş bu tarz kaşıntılar herkezin kendi fikri tabi bana önerileni paylaşmak istedim
:))) dur sinirlenme gncam...
tamam peki. :)
ben de paylaştım.. o kadar yani :)
aşkolsun ama sinirlencek ne var ki konuşur gibi yazdım işte yanlış anladın sanırım gayet sakin bi kadınım ben kocam hariç kimse sinirlendiremez....:jeyyar:
Kızlar ben geldim kuşlarrrrrrrrrr