En erken hamilelik belirtileri

Yalel ceylann sizin demii calısmalarr aksadı...
sormayın benım de 2 ay eşim sehirdışına cıkıcak...
sonra babam yurt dısına gıdıcek ben annemın yanına...
benim de çalışmalar yattı..

hala bebiş cok ıstiyorum ama calısamıcam için rahatladım hayırlıısı napalım
arada kaçabilrsek özlem gidericez. insallah o arada gelir bebişlerimiz.

Canım ben hala devam ediyorum keyfensüprizzzzzbenimki geçen cuma çatırdadı kaydirigubbakcemile3Sağlık olsun gitmeden belki bebişini koyar karnına kocişin

efet ebrucum okudum canım yaaa 14 çocu oldu kadının ben bi anda 8 tane dogursam tırlarım heralde bi anda 8 çocuk abbbooowwwwwwwwwwwwww:1shok:

anne olmak kolay değil miş bende buraya üyü olunca anladım bunu önceden ne var ki bir kadın birde erkek lazım diyordum ama öle değilmiş işte zor zahmeti amam bir okadar da güzel bir duygu

çok zahmetliymiş bu iş. ööle bi kadınla bi erkek yaramazlık yapınca, hemen olmuyormuş o bebek.
ben de ancak anlayabildim.. yaşım da 30 oldu. :)
ne biliyim ben yahu bu işin bu kadar zor olduğunu...

he yaaa o göbek ne öle aman allah bende şok oldum nası taşımış ya patlıcak sanki:1shok:

hangi göbek? nerde?

benim düzenimde epeyce bi bozulma oldu tubayok, bi tuhaf oldu metabolizmam... fizyolojik, kimyasal, ve psikolojik tüm etkenler işbaşında :) aksattım her şeyi.. offf offf

gncam bendede bir kaşıntı var ya bu hafta çok zorladık ya da mantar oldum malessef

dediğinde olabilir ceylancım yaa düzenli ilişki derken yorulduk galba öle peynirimsi bişiler yok gerçi mantar gibi diil ama kaşınıom çok yaa:çok üzgünüm:

bence ilişkilerden gncam

valla dün gecede vardı kaşıntım ama ilişkiye girdik gene sonrada pişman oldum daha fena olurmu falan die gerçi olmadı aynı yani ama daha çalışmamız lazım en azından 14 ü ve 16 sında zararı olurmu sence adamlarımıza yaaa

saol güzelim sirke daha çabuk etki gösterio karbonattan haberin olsun onu yaptım bende onla yıkıyorum aklında olsun oda sirkeli su

yaru kş küçük şaşal şişesine mesela üç parmak kadar sirke koy su kaynat ılınınca üstüne suyu dök pedi tatmamla yani onunla yıka tuvaletten çıkarken anında etki bi kaç gün devam et ama

Back