En erken hamilelik belirtileri

Şenizndk ya laf yok ben tek cavapları ondan alıyorum vallaha saol arkadaşım benim... göğüs kaşıntısı demek öğrendim ii oldu buda benim göbeemmm kanınıyo çok bugün:))) pisicik gibi de onu merak ettim ne olduğunu öptüm kuşum seni gene yettin saol

xaracımda burda nasılsın öğretmenim kaydirigubbakcemile3
Nakresn hoşgeldin nerelerdesin ne zamandır girmiyorsun

Kızlar nabersiniz, geldim ama çıkacağım hemen evi temizlemem lazım kaç gündür erteledim bugün halledeyim şu işi, öptüm hepinizi. Bu arada iki gündür hamiş çıkmadı topikten, haydi bakayım patlatsın biri güzel haberi (inşallah).

selamm kızlar dayanamadım yıne geldım ben..ya ndk şu gulen bebişine baktıkça guluyorumm yaff hiçte durmuyo kı sıpakaydirigubbakcemile3...ya benım moralım bozuk ya,,bu ay nası olucaksa eşime nazar mı değdirdm nedır,,yerınde duramayan adam elini eteğini çekti bu aralar.cok yoruluyo bu aralar iş yerınde..tamda yumurtalama zamanım,,şimdi desem yumurtlama zamanım dıye o zman olur ama bende boyle bışey istemem.!bebek olacak dıye mi yapcaz istemeden!of yaa aamaan:çok üzgünüm::sm_confused:

Ceylanım hafif sinirli gördüm seni, hamişlik mi sinir yaptı sende nenaniknanik

Bugün cidden cuma cuma çileden çıktım en son ada kızdırdı hamileler gelmiyormuş moralimiz bozulmasın diye miş... Bİzi hiç tanımamış :1no2::1no2::asigim:

kızlar gebelik haricinde kiprikler neden kaşınır benimkiler kaşınıyor hatta yanıyor gibi ama gebelik değil eminim

ceylancım bence sen adayı yanlış anladı o öle demek istemedi ortam hararetliydi umutsuzluk hakimdi bence özenti olmasın diye öle demiştir

Back