En erken hamilelik belirtileri

xaracımda burda nasılsın öğretmenim kaydirigubbakcemile3
Nakresn hoşgeldin nerelerdesin ne zamandır girmiyorsun
hoşgeldin minnoşummmm:1hug:
selamm kızlar dayanamadım yıne geldım ben..ya ndk şu gulen bebişine baktıkça guluyorumm yaff hiçte durmuyo kı sıpakaydirigubbakcemile3...ya benım moralım bozuk ya,,bu ay nası olucaksa eşime nazar mı değdirdm nedır,,yerınde duramayan adam elini eteğini çekti bu aralar.cok yoruluyo bu aralar iş yerınde..tamda yumurtalama zamanım,,şimdi desem yumurtlama zamanım dıye o zman olur ama bende boyle bışey istemem.!bebek olacak dıye mi yapcaz istemeden!of yaa aamaan:çok üzgünüm::sm_confused:

bende aynenn baktıkça motive ediyo benii :)))))))
canımcımm havalardan iş stresinden falandır herifin yorgunluğu, bide bugün yumurtluyom diyince herifler heyecan yapıyooo.. sen sakin oll yanaşş bişiler yapp ama yumurtluyom yapalım falan diye üstüne gitme kuzumm, oluyo böyle şeyler maalesef...

Ceylancımmm küsme sennn balışşşşş biz moral bozmuyoruz hamile haberi alınca mutlu oluyoruz umutlanıyoruz tabiiii haklısn kuşum

iyi o zaman, ben de dedim benim tatlişkom neden sinirli bugün, sen sakin olda bebiş de sakin olsun (Ya Allah'ım inşallah canım yaaa inşallah bebişin konmuştur sana)

İnşallah hayatım eğer konmadıysa 3 ay beklemem gerekecek ndk ve Patriciacım öyle hesap yaptık :nazar:a.s.

ceyloşşş boşş verr kuzumm sakın ol relaxxxx,,,,o arkadaşa bırılerı oyle hıssettırdı heralde yada oyle olur sanıyoo...bız bırbırımızı bılıyoruz dı mı?:)sen relax ol bızde olalım,,bak falla bendde gerılırımm dağıtırım ortalığı:)

İnşallah hayatım eğer konmadıysa 3 ay beklemem gerekecek ndk ve Patriciacım öyle hesap yaptık :nazar:a.s.

Neden tatlım ya yara var diye mi, o kadar uzun mu sürecek ki tedavin?
Kızzz ndk güzeli nabersin?
Patricia senin resimleri gördüm sen de az afet değilmişsin haaaa

Ebru1987 Topic durgun değil ben varım bıcırık kaydirigubbakcemile3Duyanda küçüğüm zannedecek kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin minnoşummmm:1hug:

bende aynenn baktıkça motive ediyo benii :)))))))
canımcımm havalardan iş stresinden falandır herifin yorgunluğu, bide bugün yumurtluyom diyince herifler heyecan yapıyooo.. sen sakin oll yanaşş bişiler yapp ama yumurtluyom yapalım falan diye üstüne gitme kuzumm, oluyo böyle şeyler maalesef...

canımm ben zatenn hayatta demem kı yumurta var gel yapalım falann,,,benımde içim kaçtı ama o yanaşmayınca,,,artık bende ıstemıyom,,bu ay olmayacak sanrım,,cokta istiyodumm bu ay cok umutluydum ya off...:çok üzgünüm::a015:mirmirmirmirsenağlama

anam yeni daha..4+3 sün...20 ekimmiş doğum tarihin de..gerçi bakmışsındır mutlaka ama..

yawrum kaşınma diil o karışma gebeliktekaydirigubbakcemile3

ama birinden duymuştum kiprik kaşıntısı gebelik belirtisi demişti o kişinin saçları karışmıştı peki benimkiler neden kaşınıyor olabilir

ceyloşşş boşş verr kuzumm sakın ol relaxxxx,,,,o arkadaşa bırılerı oyle hıssettırdı heralde yada oyle olur sanıyoo...bız bırbırımızı bılıyoruz dı mı?:)sen relax ol bızde olalım,,bak falla bendde gerılırımm dağıtırım ortalığı:)
:asigim::asigim:
Neden tatlım ya yara var diye mi, o kadar uzun mu sürecek ki tedavin?
Kızzz ndk güzeli nabersin?
Patricia senin resimleri gördüm sen de az afet değilmişsin haaaa

canım benim 1 ay tedavi ilişki yasak o ay 2.ay hsg filmi o ayda yasak 3.ay iğne bu ay tutmazsa o aydan da umudum yok senağlama

zaten sen var olunca canlanıyor ceylancım sen yokken herkes sus pus neden se isnimi değiştirip ceylan mı yapsam ne

selam kızlar, ben geldim.
1 saattir forumu okuyorum.... bisürü şey okudum - abondane oldu beynim.

:asigim::asigim:

canım benim 1 ay tedavi ilişki yasak o ay 2.ay hsg filmi o ayda yasak 3.ay iğne bu ay tutmazsa o aydan da umudum yok senağlama

ceylaaaann... aferin şekerim.
çok doğru yoldasın.
aynen böyle olmak lazımmış, ben bunu anladım :)

umutsuz, hiç beklemeyeceğiz... o aydan umudu kesicez, o ay o melek gelecek.

herkeste böyle görüyorum ben :) tam umudu kesiyorlar, patır patır gebe kalıyorlar :)

şaka bi tarafa, nasılsın?

Back