En erken hamilelik belirtileri

İngiltere 13 yaşında baba olan Alfie Patten'ı konuşuyor. 15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir gecelik ilişkisi sonrasında baba olan küçük çocuk, cebinde para olmamasından yakınıyor ancak iyi bir baba olacağını iddia ediyor.

İngiltere 13 yaşında baba olan Alfie Patten'ı konuşuyor. 15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir gecelik ilişkisi sonrasında baba olan küçük çocuk, cebinde para olmamasından yakınıyor ancak iyi bir baba olacağını iddia ediyor.

bende biraz önce bii haber okudum şakalaşırken hamile kalmış kız :roflol::roflol:

sabah bir test daha yaptım o önceki testten daha soluk çıktı sanki lüfeeeeeeeeeeeeen yardııııııııııııııııııııııım

Ne olsun NDk cık.. takılıyorz....
bebek olur diye iş aramaktan vazgeçtikk bebişin geldiği yok evde oturdugumla kaldım :)
ayy canım kötü olmuşş, ama sakin kafayla meleğin daha çabuk gelir benim çalışırkenn doktor için izin alırken çektiklerimi bi görsennnn :(((
ndk m nerdesin canım
geldim canım, yoğunum yaa aklım sizdeee :))
mrh ben dün test yaptım pozitif çıktı ama kahverengi akıntım var acaba bi problem mi var YADIIIIIIM
canımcım yerleşme kanamasıdır panik yapma, doktorunu ara söyle eğer doktorun yoksa bir hastaneye git kan testi yaptır ve doktora görün derim ben, düşük tehlikesi olabilir ihmal etme.. ama büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.. hayırlı olsunn
ama kızlar ne zaman bişi sorsam hep es geçiyosunuz yazmicam artık senağlama

canım benim yaa göğüs kaşınması kuşumm kıyamamm nazlı kuşş

Teşekkür ederim zuzucum. Neyin ne olduğunu bilmediğim için biraz panik oluyom ama rahatladım şimdi.

son adetin nezamandı canım..ekim annesi olcan iişallah..2009 ekim annelerine de uğra,orda enazından kafana takılan şeylerin cewabını daha rahat bulursun...yerimseniben

Back