En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar, ben geldim.
1 saattir forumu okuyorum.... bisürü şey okudum - abondane oldu beynim.

ceylaaaann... aferin şekerim.
çok doğru yoldasın.
aynen böyle olmak lazımmış, ben bunu anladım :)

umutsuz, hiç beklemeyeceğiz... o aydan umudu kesicez, o ay o melek gelecek.

herkeste böyle görüyorum ben :) tam umudu kesiyorlar, patır patır gebe kalıyorlar :)

şaka bi tarafa, nasılsın?

İyiyim kuzum birdakka sana yazmadsan yamansak ne oldu askum:jeyyar:küsme söyle bakıyım bak kuzuma yazmadan sana yazıyım dedim kaydirigubbakcemile3Geri döndüm yalelcim iyiyim bu ay çok rahattım büyüttüm yumoşlarımı umudum yok sanın melek gelsin 7 aydır hiç umudum kırılmadı bu ay biraz daha rahatım :1hug:

fd7 bir kere olup sağlam olsun kafi valla yumurtam çatladı mı kocişime saldırıyorum

canoşş nası bılıcem çatladı mı dıye?benım su ıkı gunde içim kaçtı ya yapasım yok sinirlendım,,istesede yapamam artık..kendıme kızıyorum aslında hemen demoralıze oluyorum ben..uffff.....canım ben senın hakkında olumlu düşünüyorum yanı 3 ay falan beklemene hiiçç gerekk kalmıcak inş.:Saruboceq:kendıne dıkkat et...demedı deme bakkkaydirigubbakcemile5

İyiyim kuzum birdakka sana yazmadsan yamansak ne oldu askum:jeyyar:küsme söyle bakıyım bak kuzuma yazmadan sana yazıyım dedim kaydirigubbakcemile3Geri döndüm yalelcim iyiyim bu ay çok rahattım büyüttüm yumoşlarımı umudum yok sanın melek gelsin 7 aydır hiç umudum kırılmadı bu ay biraz daha rahatım :1hug:

evet evet, bende bu ay hakkatten mut pek yok.
saçma sapan bi kanamalarım var.. sebepsiz, lekelenmeler şeklinde.. bugün 14. günüm, kremsi akıntı var. normalde bugün uzayan kıvamda olması lazımdı.
ama takmıyorum kafaya...

umutsuzum... meleğime duyuruyorummmm... hiç umudum yok... rahatım... gel meleğimm :)

napıosnuz kıslar ne sıkıcı bi gün ya bitmedi bitmedi ıyyy

yarın kocişlere bi planınız varmı ben kocişe şölee güsel bi sofra donatcam ormantik ortam yaratcam havamız degişsin:utangac:

napıosnuz kıslar ne sıkıcı bi gün ya bitmedi bitmedi ıyyy

yarın kocişlere bi planınız varmı ben kocişe şölee güsel bi sofra donatcam ormantik ortam yaratcam havamız degişsin:utangac:

Ne donatacağım beni yemeğe çıkarsın zaten gündüz nikah var temizlik klacak apu yuttum :1shok:
Handan haftanın son günü sevin delikafadulden:sm_cool::sm_cool:

ahahah kıs ceylan seninki çıkarsın anam ben dışarda yemem hamişken , her seferinde kociş bişiler pşanlıo bu sefer ben yapım dedim o çalışıo c.tesi eve geldiginde mumlu felan şık sofra olsun dedim ayy ne ormantikim yaw

allah kolaylık versin kuzum benimde temizligim var yaa ıyyy bitsin artık akşam olsun anneme gidicem yimekler yiyicemcokacimcoook

Back