En erken hamilelik belirtileri

kızlar selamm nasılsınızzzz??

canoşlarrr zilloşlarrrrrrrrr kuşşlarrrrr mckkkkkkk:)))))))

Insallah kızlar sağlıklı evlatlarımız olsun... bi de hayırlı olsunlar...
buna da şükür en azından yaşımız, sağlığımız müsait de bekliyoruz...
işte tek sorunumuz arada gelen umutsuzluk varya ona kapıyı açMayalım!

Ne olsun NDk cık.. takılıyorz....
bebek olur diye iş aramaktan vazgeçtikk bebişin geldiği yok evde oturdugumla kaldım :)

bebi s canım bir kaç arkadaş düzenli adet görenleri gebe kalmadan önce adet düzenlerinin bozulmasını gebeliğin yakında olabileceğini söylediklerini hatırlıyorum inş hamilesindir canım kan testi yaptır hamiş değilsende git dr sorun ne ise öğren canım

bebi s canım bir kaç arkadaş düzenli adet görenleri gebe kalmadan önce adet düzenlerinin bozulmasını gebeliğin yakında olabileceğini söylediklerini hatırlıyorum inş hamilesindir canım kan testi yaptır hamiş değilsende git dr sorun ne ise öğren canım

inşallah canım doktorla görüştüğümde herşey yolunda sadece beklemem gerektiğini söyledi. kan testi yaptırmak çok yıkıcı oluo beklemekte yıpratıo ama o gücü birdaha kendimde bulabilirmiyim onu bilmiorum kendini tam hazırlıosun sonuç negatif yıkılıo insan insanların bana acıyarak baktığı hissine kapılıorum

Son düzenleme:
bişi sorcam kaşıntı kaşıntı diyonuz yaa neresi kaşınıyo kızlar:)))9 şaka diil haa vallaha bilmiyorum bak...

Kızlar nbr bizim int manyadı kopuyor yaa
bu arada yanıyorum yaa yüzün ateş gibi yumurtalama belirtileri olabilir mi onan handan kızzz nerdesiniz ptrıcia ceylan ebru

Back