ceylanım yaaaa..listeden at bacım benii hatta bu topictende atınnnn...kırmızılar geldiiii paralıycam şimdi kendimiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
akıntım oldu buay çok aşırı, kasığım 10 gündür sancıyor zaten, aşırı bacaklarım ağrıyor çok az ayakta kalayım ağrıyor, belim yumurtlamamdam beri bi garip, hep uykum var sabah yataktan zor kalkıyorum, memişlerim hiç acımazdı benim uçları 4 gündür çok acıyor AMA HALEN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAMAK İÇİN BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH HAİŞ OLACAM :CüvCüv: YANİ HEPİMİZ HAMİŞ OLCAZ ALLAH ın izniyle :Saruboceq: dua ediyorum ama KIRMIZI KART GELİRSE bukadar belirtiye çok üzülücem güzeller
ceylanım yaaaa..listeden at bacım benii hatta bu topictende atınnnn...kırmızılar geldiiii paralıycam şimdi kendimiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar ben geldim.var mı bugün hamiş haberi
Ne atması zaten müşteriye sinirlerim bozuk senden hınçımı almayım cicimklava:
Şubat bitti mi bir takvime bak bakıyım elbet olacak allahın İzniyle ne o ümitsizlik yine ele geçirmiş gibi Çok üzgünüm çoookYatırcam dizime birdaha düşün bakıyım yazdıklarını kötükedihüso
Listedeki, değişikler nasıl kızlar beğenmediğiniz bir yeri varsa diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?