Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.
tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.
sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.
Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.
bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:
kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.
tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.
sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.
Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.
bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:
günaydın kızlar ne haber
gunaydınnnn,,ne olsun bugun bıras huzun varr burda...umut da burdaa amaagünaydın kızlar ne haber
kızlar yaa yarın dr randevum var başka bir doktora daha görünecem yumurtalıkların temmel demişti ya doktor eşim ona takmış durumda ne yapacağımı bilemiyorum of yaaa valla evlendiğimden beri dr gitmekten ohhhh geldi allahım ne olur yolla meleklerimizi bizeee
inşallah canımm :ecrin_bebek:canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydım![]()
bu ay hepimise nasip etsin rabbim:Saruboceq:işallah canım işallah tutar bende salı günü olmam lazım ama işallah olmam ya sende belirti varmı benim belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor çok şiş işallah olmayız kırmızıları görmeyiz
ben bişey içmiyom canımmne içiyorsunuz kızlar bende isterim
aminnnnkızlar bakın mubarek cuma saati hepimiz için dua ediyorum sizlerde edin olurmu sizi seviyorum inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz en hayırlı zamanda ...
günaydın kızlar ne haber
bozocum benim prolaktim 101 lere çıkmıştı tedavi ile 2 lere kadar düştü. ara verildi ilaç kullanımına 2-3 ay geçen ölçtürdüğümde 56.59 çıktı. bir öncekinde sınırda idi, dr sınırda oldugu için mudehaleye gerek yok dedi. kendisi de en iyi özel hastanede bir dr.klava: kendim takipçi araştırmacı olmasam bu tahlil de olmayacaktı. şimdi ilaç tedavisine başladım tekrar. sen de birkaç ay sonra tekrar olçtur istersen ve stresten uzak dur.
sevedailcim, insan bilemiyor ki...ben d. kontrol hapı kullandım ilk sene bir de. nasıl pişmanım anlatamam. ben de 30 u devirdim. önceleri ne kadar safmışım d.kontrol hapını bıraktıgım anda hamiş olcamı sanıyordum. :roflol:
bozocum benim prolaktim 101 lere çıkmıştı tedavi ile 2 lere kadar düştü. ara verildi ilaç kullanımına 2-3 ay geçen ölçtürdüğümde 56.59 çıktı. bir öncekinde sınırda idi, dr sınırda oldugu için mudehaleye gerek yok dedi. kendisi de en iyi özel hastanede bir dr.klava: kendim takipçi araştırmacı olmasam bu tahlil de olmayacaktı. şimdi ilaç tedavisine başladım tekrar. sen de birkaç ay sonra tekrar olçtur istersen ve stresten uzak dur
bende aralık ayında yaptrdım bi ozamn regliydm