En erken hamilelik belirtileri

KIZLAR BEN GELDİM İNTERNET KOPTU YAA
VARMI HAMİLE HABERİ KUŞLARRRRR
AY DARISI HEPİMİZN BAŞINA ALLAHIM DUALARIMIZI DUY RABBİM:Saruboceq:

kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.

tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.

sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.

Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.

bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:

peki prolaktinin kaçtı benm 25,6 çıktı 3,34-26,72 arası olması lazımmış bu arada prolaktin süt hormonu demek dimi

kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.

tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.

sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.

Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.

bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:

slm canım ii yapmışsın ewde dinlen biraz sakinlik ii gelir!!sölediklerinde çok haklısın canım bende üniversitedir işdir odur budur derken yaşı 30 ettim şimdide uğraşıyorum her ay benim için çok büyük kayıp ama işde hayat bu insan bilemioki mirmirmirmir

ebrucum evde kafa dinlemen iyi olmuş bencede haklısın canım bende bir iki aı denedik olmadımı dr gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun

ya evet kıslar bencede aksatmamak gerekiyo bende katılıyorum ebrubu biran önce gitmeliyiz testlerimiz şimdi yapılsın sonuçlarını alalım gene deniyelim normal yolu değilmi bir sene sonra doktor ne yapacaksa yapsın

kızlar yaa yarın dr randevum var başka bir doktora daha görünecem yumurtalıkların temmel demişti ya doktor eşim ona takmış durumda ne yapacağımı bilemiyorum of yaaa valla evlendiğimden beri dr gitmekten ohhhh geldi allahım ne olur yolla meleklerimizi bizeee

kızlar yaa yarın dr randevum var başka bir doktora daha görünecem yumurtalıkların temmel demişti ya doktor eşim ona takmış durumda ne yapacağımı bilemiyorum of yaaa valla evlendiğimden beri dr gitmekten ohhhh geldi allahım ne olur yolla meleklerimizi bizeee

benimde bi arkadşımda yumurta tembelliğiwar oda çok doktra gdyo ama ümidini ytrmedi bence sende ytrme

canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydım:utangac:
inşallah canımm :ecrin_bebek:
işallah canım işallah tutar bende salı günü olmam lazım ama işallah olmam ya sende belirti varmı benim belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor çok şiş işallah olmayız kırmızıları görmeyiz
bu ay hepimise nasip etsin rabbim:Saruboceq:
ne içiyorsunuz kızlar bende isterim
ben bişey içmiyom canımm
kızlar bakın mubarek cuma saati hepimiz için dua ediyorum sizlerde edin olurmu sizi seviyorum inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz en hayırlı zamanda ...
aminnnn
günaydın kızlar ne haber

günaydın caımmm:smiley-cool:

bozocum benim prolaktim 101 lere çıkmıştı tedavi ile 2 lere kadar düştü. ara verildi ilaç kullanımına 2-3 ay geçen ölçtürdüğümde 56.59 çıktı. bir öncekinde sınırda idi, dr sınırda oldugu için mudehaleye gerek yok dedi. kendisi de en iyi özel hastanede bir dr. :oklava: kendim takipçi araştırmacı olmasam bu tahlil de olmayacaktı. şimdi ilaç tedavisine başladım tekrar. sen de birkaç ay sonra tekrar olçtur istersen ve stresten uzak dur.

sevedailcim, insan bilemiyor ki...ben d. kontrol hapı kullandım ilk sene bir de. nasıl pişmanım anlatamam. ben de 30 u devirdim. önceleri ne kadar safmışım d.kontrol hapını bıraktıgım anda hamiş olcamı sanıyordum. :roflol:

SELAM kızlar arada çıkıyorum ama işler yoğun bugün cuma, ama yarın taaaatil. Yaa bu arada durup durup wcde kontrole gidiyorum halen kırmızı kart yemedim. Ne var ne yok hamile haberi var mı ? Bide biliyorsanız yazın gögüs uçlarında minik minik kabarcılar oluştu çevresinde siyah yerde çok acıyorlar, ve gögüs uçlarım benim pek belli olmaz resmen uçlu duruyor ve çok acıyor bu belirti midir yoksa bi rahatsızlık mı?

bozocum benim prolaktim 101 lere çıkmıştı tedavi ile 2 lere kadar düştü. ara verildi ilaç kullanımına 2-3 ay geçen ölçtürdüğümde 56.59 çıktı. bir öncekinde sınırda idi, dr sınırda oldugu için mudehaleye gerek yok dedi. kendisi de en iyi özel hastanede bir dr. :oklava: kendim takipçi araştırmacı olmasam bu tahlil de olmayacaktı. şimdi ilaç tedavisine başladım tekrar. sen de birkaç ay sonra tekrar olçtur istersen ve stresten uzak dur.

sevedailcim, insan bilemiyor ki...ben d. kontrol hapı kullandım ilk sene bir de. nasıl pişmanım anlatamam. ben de 30 u devirdim. önceleri ne kadar safmışım d.kontrol hapını bıraktıgım anda hamiş olcamı sanıyordum. :roflol:

bende 2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay yumurtlamaya başladım ama bi yumurtam çok büyüdü çatlamadı şimdi nur topu gibi 5cm kistim war kaydirigubbakcemile3

bozocum benim prolaktim 101 lere çıkmıştı tedavi ile 2 lere kadar düştü. ara verildi ilaç kullanımına 2-3 ay geçen ölçtürdüğümde 56.59 çıktı. bir öncekinde sınırda idi, dr sınırda oldugu için mudehaleye gerek yok dedi. kendisi de en iyi özel hastanede bir dr. :oklava: kendim takipçi araştırmacı olmasam bu tahlil de olmayacaktı. şimdi ilaç tedavisine başladım tekrar. sen de birkaç ay sonra tekrar olçtur istersen ve stresten uzak dur

bende aralık ayında yaptrdım bi ozamn regliydm

üzülmeyin ya tüplerini bağlattırdıktan sonra bile hamiş kalan varki siz hap kullandım diye dert ediyonuz kıslar kendinize gelin azmin elinden ne kurtulmuş ki

Back