En erken hamilelik belirtileri

ceylanım yaaaa..listeden at bacım benii hatta bu topictende atınnnn...kırmızılar geldiiii paralıycam şimdi kendimiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ceylanhmssto9.jpg
[/IMG]

ceylanım yaaaa..listeden at bacım benii hatta bu topictende atınnnn...kırmızılar geldiiii paralıycam şimdi kendimiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ne atması zaten müşteriye sinirlerim bozuk senden hınçımı almayım cicim:oklava:
Şubat bitti mi bir takvime bak bakıyım elbet olacak allahın İzniyle ne o ümitsizlik yine ele geçirmiş gibi Çok üzgünüm çoookYatırcam dizime birdaha düşün bakıyım yazdıklarını kötükedihüso

auracım üzülme lütfen bu stres denen şey bütün vücüdunu etkiliyormuş gülüm bak böle üzülürsen bebişin olması gecikir ona göre

akıntım oldu buay çok aşırı, kasığım 10 gündür sancıyor zaten, aşırı bacaklarım ağrıyor çok az ayakta kalayım ağrıyor, belim yumurtlamamdam beri bi garip, hep uykum var sabah yataktan zor kalkıyorum, memişlerim hiç acımazdı benim uçları 4 gündür çok acıyor AMA HALEN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAMAK İÇİN BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH HAİŞ OLACAM :CüvCüv: YANİ HEPİMİZ HAMİŞ OLCAZ ALLAH ın izniyle :Saruboceq: dua ediyorum ama KIRMIZI KART GELİRSE bukadar belirtiye çok üzülücem güzeller

allah istediğine muhaffak etsin seni ve hepimizi canım hamilesindir bence ya ama olmazsada hiç yılmadan devam

güzelim heray yaşıyoruz bunu olsun ümit kesmemek lazım, üzülme ki hormon dengen oynamasın şubat sonu tutunucak bebeğin sana sakın ağlama annesi glmez bak ağlarsan :emir_bebek:

ellerine salık ben bayılıyom bu listeye inş bende hamişler bölümüne geçerim bu ay bizim aile hemen hemen mart doğumlu inş bebişimin bu müjdeli haberinide bu ay alırım lütfen allahım

ne aglıyonn kısss delii kısarım bakkk :oklava:benimkide gelme sinyallerini verio napalımm:delphin:

merhaba kızlar nasılsınız suzancım sen nasılsın bebiş naıl ne kadarlık oldu cinsiyeti bellim ? çok soru sordum dımı:emir_bebek::emir_bebek:

senağlamasenağlamasenağlamaben bi elimi yüzümü yıkiimmm müşteriler şiş gözler görüoobi kahve içimm.çok sıkıldıımmmmmmmmm çookkkk.listeden atmıyosan beniii soru işaretleri koy ceylanımsenağlamasenağlamasenağlama

Ne atması zaten müşteriye sinirlerim bozuk senden hınçımı almayım cicim:oklava:
Şubat bitti mi bir takvime bak bakıyım elbet olacak allahın İzniyle ne o ümitsizlik yine ele geçirmiş gibi Çok üzgünüm çoookYatırcam dizime birdaha düşün bakıyım yazdıklarını kötükedihüso

:teytey:

Suzancım liste 1 sayfa önde bakıp fikilerlerine ihtiyaçım var O listede asıl emek harcayan sendin uğuru sensin

Back