Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bu kıslar evlenince böle oluyolar nedensee:1closedeyes:bizde seni seviyokk tatlımmŞenizndk cim canım nasılsın dr haberlerini ceylandan aldık salı günü tekrar gidiyormuşsun seni rüyamda gördüm ama hatırlayamıyorum hayırlara çıksın inş kocama sizlerden bahsediyorum rüyamda gördüm diyince güldü kızlar biliyormusunuz benim evlendikten sonra hiç arkadaşım olmadı eski arkadaşlarım da evlendiler beni aramaz oldular bir tek sizler varsınız ve iyikide varsınız rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inş hepinizi çok seviyorum
adacım öle düşğnme senin tecrübelerine ihtiyacımıs varr :jeyyar:arkadaslar sabahtan berı takıp edıyorum aslına bakarsanız hamıle oldugum ıcın belkı morelınız bozulur dıye sahbetlere pek katılmıyorum........... ama ne bu ya moreller bozuk mubarek cuma gunu dua edın umutsızlık yok. hepınız hamıle olacaksanız ama herkesın vaktı var demekkı yanı guzel allahım zamanı ne zamansa sızın karınlarınızı dolduracak. ben cok uzuluyorum lutfen umıtsızlıge kapılmayın. benımde prolaktınım vardı ılac kullanmadan dusurdum. doktorun bırı yumurtlamıyorsun dedı ama allahın ısı ıkıncı ayımda hamıle kaldım hanı yumurtlamıyordum demı. lütfen reglısı gelen arkadaslar kendınızı yıpratmayın
nebagırıon kısım yaşakkıdı
ceyla ene çişini yapmaya gıtmışdelikafadulden
özge ceylan da derya kim canım kimin ismi merak ettim