En erken hamilelik belirtileri

noldu kıslar morallermi bozuk işim çok giremiorum siteye geçmişide okuyamadım adanın yazdıgından anladım , illa olsun olsun demeyin kıslar allah aşkına hayırlısı olsun deyin bebiş olsunda bi noksanlıgımı olsun dahamı ii allah korusun biliyorum beklemek çok zor ama allahım sınıyor belki , benim ablamaada bi doktor yumurtalıgının biri yok demişti bi başkası senin çocugun olmaz demişti ilk denemesinde hamile kaldı arkadaşlar ya umutsuzluk yokkkk hadi canlanın bakımmm yarın haftasonu başlıyo kocişlermizle güzel bi haftasonu geçircez inş havada güsel olur sevgililer günü aşkınızı tazeleyin kıslarrr

onlar olmayınca nedense topicte bir suskunluk oluyor bir bakıyom ki kızlar yok konuşun kıslar ya

kıslar vardı ben gördüş sarısın yeşil badi vardı galiba üzerinde profilinde

ndk cim canım nasılsın dr haberlerini ceylandan aldık salı günü tekrar gidiyormuşsun seni rüyamda gördüm ama hatırlayamıyorum hayırlara çıksın inş kocama sizlerden bahsediyorum rüyamda gördüm diyince güldü kızlar biliyormusunuz benim evlendikten sonra hiç arkadaşım olmadı eski arkadaşlarım da evlendiler beni aramaz oldular bir tek sizler varsınız ve iyikide varsınız rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inş hepinizi çok seviyorum
canım ya bu kıslar evlenince böle oluyolar nedensee:1closedeyes:bizde seni seviyokk tatlımmŞeniz
arkadaslar sabahtan berı takıp edıyorum aslına bakarsanız hamıle oldugum ıcın belkı morelınız bozulur dıye sahbetlere pek katılmıyorum........... ama ne bu ya moreller bozuk mubarek cuma gunu dua edın umutsızlık yok. hepınız hamıle olacaksanız ama herkesın vaktı var demekkı yanı guzel allahım zamanı ne zamansa sızın karınlarınızı dolduracak. ben cok uzuluyorum lutfen umıtsızlıge kapılmayın. benımde prolaktınım vardı ılac kullanmadan dusurdum. doktorun bırı yumurtlamıyorsun dedı ama allahın ısı ıkıncı ayımda hamıle kaldım hanı yumurtlamıyordum demı. lütfen reglısı gelen arkadaslar kendınızı yıpratmayın
adacım öle düşğnme senin tecrübelerine ihtiyacımıs varr :jeyyar:

teşekkür ederim canım saol kıslar hatırlarmısınız bilmem ama bizim kba mız vardı artık girmiyor nedense bilsisi olan varmı acaba

derya ndk mi yoksam ya kızlar gerçek isimleriniz ne ben çok merak ediyorum

Ben de 18 şubatta adet olmazsam sevinçten çıldırırım heralde 2.kez folikül takibi yaptık prog.12.82 çıktı allah'ım ne olur bana da nasip et(tüm isteyenlere)

Back