En erken hamilelik belirtileri

kızlar benim kafamı karıştıran şu ben evlenmeden önce evlendikten sonrada periyodik 6 ayda bir kontrollere gittim doğum kontrol hapı kullanıyordum ozman hiç birşey söğlemedi doktor foolop tüpleri küçülmüş dedi hapı bırak dedi bıraktım bebek yapıcam dedim ocak 18 gittim 3 adetimi görecem bu ay dedim muayne etti yumurtalıkların biraz temmel dedi daha önce böğle bir şey yoktu birden biremi gördü başka doktora gittim gayet normal dedi şimdi başka bir doktora gitcez kafam karıştı.....

ama hap kullanmak cok etki ediyor..benim eltim 4 sene kullandi bi 4 senede olmadi cocugu..oyle oldugunu goren kaynanam bana hap kullandirtmadi ilk basta kziyordum ama iyiki kullanmamisim anca 1 sene sonra hamis kaldim.. esimde hep karsiydi bitane olsun sonra ister kullan ister kullanma dedi..herhalde bidahada hap kullanmam..ben niye koruncam esim korunsun :D hahah

sakın yazdıklarıma moraliniz bozulmasın. benim yaşadıgımı sız yaşamayın istiyorum, başka birsey değil amacım...her ay heyecanla bekleyişi, gelen hüsranı siz yaşamazsınız inşallah. zaten rabbime sığındım. vardır bir hikmeti, doğru zamanı. türkiye deki dr lar ne yazık ki derin araştırma yapılmadan hemen aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçiyor. ama yurt dısında bu şekilde değil. gereksiz yere hormonlarla oynuyorlar o yumurta takibi ile...be dr baksana eşinin test sonuçlarına iyice ..aman konuşsam sizin başnızı çok ağrıtırım susayım ben :roflol:

kızlar benim kafamı karıştıran şu ben evlenmeden önce evlendikten sonrada periyodik 6 ayda bir kontrollere gittim doğum kontrol hapı kullanıyordum ozman hiç birşey söğlemedi doktor foolop tüpleri küçülmüş dedi hapı bırak dedi bıraktım bebek yapıcam dedim ocak 18 gittim 3 adetimi görecem bu ay dedim muayne etti yumurtalıkların biraz temmel dedi daha önce böğle bir şey yoktu birden biremi gördü başka doktora gittim gayet normal dedi şimdi başka bir doktora gitcez kafam karıştı.....

hımmmmmmmmmmmmm bı başka dr gıt bakalım o ne dıyecek hayatım. ben değiştirdim kafam rahatladı vallahı.

yamansak sen nekadardır istiyosun bide adetlerin falan geçikiyomuydu

canım evlenmeden önce 1-2 gün atardı normal demişti doktor evlendim mayrolan kullandım hap yani öğle bir sorunum yoktu hapı bıraktım 23 kasım -30 aralık 31 ocak adet gördüm bu sürede korundum ama hap yeni bıraktığım için bu ay ilk resmi denemem yaniii
normal döngüm 31-32 gün cnm :1no2:

onancım hamıssın kuzummm

Ay inşallah canım beklemedeyim bakalım adet günüm dündü olmadı halen inaşllah olmıcak bende şişçem böyle :CüvCüv: . Fıstık nasıl pozlar onlar öyle. Güzeliim seninde benim gibi saçını yapmadığın renk kalmamış bende öyleyim :dance: bu aralar hamiş olayına karsı kendi haline bıraktım hayırlısı artık

patricia resimlerin çok güzel hepsindede harika çıkmışsın canım gerçi harikalık fotoda değil :)

sakın yazdıklarıma moraliniz bozulmasın. benim yaşadıgımı sız yaşamayın istiyorum, başka birsey değil amacım...her ay heyecanla bekleyişi, gelen hüsranı siz yaşamazsınız inşallah. zaten rabbime sığındım. vardır bir hikmeti, doğru zamanı. türkiye deki dr lar ne yazık ki derin araştırma yapılmadan hemen aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçiyor. ama yurt dısında bu şekilde değil. gereksiz yere hormonlarla oynuyorlar o yumurta takibi ile...be dr baksana eşinin test sonuçlarına iyice ..aman konuşsam sizin başnızı çok ağrıtırım susayım ben :roflol:

konuş kuzum konuş duysun yenı gelen arkadaslarımız:CüvCüv:

sevedailcim bir sonraki donemde çatlar heralde. çatlamazsa dediğim gibi başka dr a da göster. bazen çatlamazsa yumurta regli iken bile çatlayabiliyor, takibinde olsun.

kızar ben ümitsiz değlim sakın yanlış anlamayın. kızgın ve öfkeliyim sanırsam. üzgün olmamın sebebi de zamanın farkında olmadan geçtiği. ümitsizlik kesinlikle yok. hatta eşim bana varikosel olduğunu söylediğinde sevindim ve güldüm bile. çünkü bizimkisi sebepsiz kısırlığa doğru gidiyordu. en azından şimdi eşim ameliyat olacak bitecek inşallah. ben de o arada prolaktinimi korkutur küçültürüm :dilcikar:

Ay inşallah canım beklemedeyim bakalım adet günüm dündü olmadı halen inaşllah olmıcak bende şişçem böyle :CüvCüv: . Fıstık nasıl pozlar onlar öyle. Güzeliim seninde benim gibi saçını yapmadığın renk kalmamış bende öyleyim :dance: bu aralar hamiş olayına karsı kendi haline bıraktım hayırlısı artık

işallah canım işallah şişersin sende bizde hepimiz işallah adet belirtilerin varmıydı peki belin kasığın ağrıyormu

ceylanlistexz8.jpg
[/IMG]

ben kacıorum arkadaşalrrr...hepinize opucukler...bu arada bende album yapmıştım dunn...hoş resımller koydum ama bıleydım kendımıde koyardım:)bakarsınız bı ara..opuldunuzzz

canım yaa cok dengesızım sac konusunda, iki ayda bı renk değiştiriyorum:))))) bebıs olunca napıcam bılmıyorum. o yuzden sımdı kahve rengıne dondum en azındn dıpten cıkanlar cok bellı olmaz dıpler uzadıkca 9 ay az değilki

işallah canım işallah şişersin sende bizde hepimiz işallah adet belirtilerin varmıydı peki belin kasığın ağrıyormu

akıntım oldu buay çok aşırı, kasığım 10 gündür sancıyor zaten, aşırı bacaklarım ağrıyor çok az ayakta kalayım ağrıyor, belim yumurtlamamdam beri bi garip, hep uykum var sabah yataktan zor kalkıyorum, memişlerim hiç acımazdı benim uçları 4 gündür çok acıyor AMA HALEN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAMAK İÇİN BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH HAİŞ OLACAM :CüvCüv: YANİ HEPİMİZ HAMİŞ OLCAZ ALLAH ın izniyle :Saruboceq: dua ediyorum ama KIRMIZI KART GELİRSE bukadar belirtiye çok üzülücem güzeller

Back