En erken hamilelik belirtileri

senağlamasenağlamasenağlamaben bi elimi yüzümü yıkiimmm müşteriler şiş gözler görüoobi kahve içimm.çok sıkıldıımmmmmmmmm çookkkk.listeden atmıyosan beniii soru işaretleri koy ceylanımsenağlamasenağlamasenağlama

Ağlama hemen git elini yüzünü yıka gel cuma saatindeyiz dua et,hiçbiryere de gitme auraaaaaaaaa yerim seni çiğ çiğ hani şubat enerjisi :oklava::oklava:

merhaba kıslarrr.onan yafru kusum bi test al da yap yaww.ben catlıcam aaaaaaaa

yaa güzelim bende zor frenliyorum kendimi bi bilsen yasakkelime ama geçen ayda böle gecikti test yaptım TEK ÇİZGİ sonraki gün oldu. Hüsran oldu çok sonra bu sefer beklicem ama çok heyecanlıyım hihoyyyt

merhaba kızlar nasılsınız suzancım sen nasılsın bebiş naıl ne kadarlık oldu cinsiyeti bellim ? çok soru sordum dımı:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım.kızım olacak.benim hesaplarıma göre 23 haftalık olmak üzere sat a göre 24 haftalık ultrasona görede 25 haftalık çok karışık değil mi.benim kız birazcık önde gidiyor galiba:nazar: böyle devam ederse(İnşallah)dr normal doğum olmayacağını söylüyor bende sezeryan düşünüyorum zaten.

yaa güzelim bende zor frenliyorum kendimi bi bilsen yasakkelime ama geçen ayda böle gecikti test yaptım TEK ÇİZGİ sonraki gün oldu. Hüsran oldu çok sonra bu sefer beklicem ama çok heyecanlıyım hihoyyyt
Allah korusun yoksa en azından daha fazla umitlenmezsin
boyle daha kotu oluo bence.iyice oldu gozuyle bakıosun.sonra regl :çok üzgünüm:
bak belki varsa erkenden mutlu olursun.yoksada canın saolsun.zaten o zaman yapacagın bisey olmaz:1hug:
bu arada fotomu koydum:tomato:

merhaba canım.kızım olacak.benim hesaplarıma göre 23 haftalık olmak üzere sat a göre 24 haftalık ultrasona görede 25 haftalık çok karışık değil mi.benim kız birazcık önde gidiyor galiba:nazar: böyle devam ederse(İnşallah)dr normal doğum olmayacağını söylüyor bende sezeryan düşünüyorum zaten.

:lepi::lepi::lepi:

ceylancım ellerine sağlık çok güzel olmuş..umarım o listede hamiş isimleri çoğalır ve kendi ismini de yazarsın inş. şimdi ezan okunuyor, inşallah dualarımız kabul olur bu cuma gününde.
benim tarih ***** olarak kalsın canım. eşim ameliyat olacak, bende birkaç ay umut yok yani mirmirmirmir

hay allahım ya bu stedeki bütün kadınlar neden bu kadar güzel özenipte yaratmış rabbim hepsini

arkadaslar sabahtan berı takıp edıyorum aslına bakarsanız hamıle oldugum ıcın belkı morelınız bozulur dıye sahbetlere pek katılmıyorum........... ama ne bu ya moreller bozuk mubarek cuma gunu dua edın umutsızlık yok. hepınız hamıle olacaksanız ama herkesın vaktı var demekkı yanı guzel allahım zamanı ne zamansa sızın karınlarınızı dolduracak. ben cok uzuluyorum lutfen umıtsızlıge kapılmayın. benımde prolaktınım vardı ılac kullanmadan dusurdum. doktorun bırı yumurtlamıyorsun dedı ama allahın ısı ıkıncı ayımda hamıle kaldım hanı yumurtlamıyordum demı. lütfen reglısı gelen arkadaslar kendınızı yıpratmayın

Allah korusun yoksa en azından daha fazla umitlenmezsin
boyle daha kotu oluo bence.iyice oldu gozuyle bakıosun.sonra regl :çok üzgünüm:
bak belki varsa erkenden mutlu olursun.yoksada canın saolsun.zaten o zaman yapacagın bisey olmaz:1hug:
bu arada fotomu koydum:tomato:

Öyle de dur bakim biii akşama sabredeyim bugünde gelmezse akşama yaparım en olmadı daha 1 gün geçti güzelim bak güzelim dedim fotonu gördüm yaa ondan :dance: yaa çok heyecan yaptım walla ne diyeyim olmıca varsa da olcak kaydirigubbakcemile3

ndk cim canım nasılsın dr haberlerini ceylandan aldık salı günü tekrar gidiyormuşsun seni rüyamda gördüm ama hatırlayamıyorum hayırlara çıksın inş kocama sizlerden bahsediyorum rüyamda gördüm diyince güldü kızlar biliyormusunuz benim evlendikten sonra hiç arkadaşım olmadı eski arkadaşlarım da evlendiler beni aramaz oldular bir tek sizler varsınız ve iyikide varsınız rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inş hepinizi çok seviyorum

Öyle de dur bakim biii akşama sabredeyim bugünde gelmezse akşama yaparım en olmadı daha 1 gün geçti güzelim bak güzelim dedim fotonu gördüm yaa ondan :dance: yaa çok heyecan yaptım walla ne diyeyim olmıca varsa da olcak kaydirigubbakcemile3

canım benim aksam yapma idrar testini. cunku varsa daha cok kucuktur.yarın ilk idrarınla yaparsın.saol bu arada a.s.

Back