Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlamasenağlamasenağlamaben bi elimi yüzümü yıkiimmm müşteriler şiş gözler görüoobi kahve içimm.çok sıkıldıımmmmmmmmm çookkkk.listeden atmıyosan beniii soru işaretleri koy ceylanımsenağlamasenağlamasenağlama
merhaba kıslarrr.onan yafru kusum bi test al da yap yaww.ben catlıcam aaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınız suzancım sen nasılsın bebiş naıl ne kadarlık oldu cinsiyeti bellim ? çok soru sordum dımı![]()
suzan hoşgeldin canım
Allah korusun yoksa en azından daha fazla umitlenmezsinyaa güzelim bende zor frenliyorum kendimi bi bilsen yasakkelime ama geçen ayda böle gecikti test yaptım TEK ÇİZGİ sonraki gün oldu. Hüsran oldu çok sonra bu sefer beklicem ama çok heyecanlıyım hihoyyyt
merhaba canım.kızım olacak.benim hesaplarıma göre 23 haftalık olmak üzere sat a göre 24 haftalık ultrasona görede 25 haftalık çok karışık değil mi.benim kız birazcık önde gidiyor galibaböyle devam ederse(İnşallah)dr normal doğum olmayacağını söylüyor bende sezeryan düşünüyorum zaten.
buket nereye koydun kız resmını link atta bakalım hadı
Allah korusun yoksa en azından daha fazla umitlenmezsin
boyle daha kotu oluo bence.iyice oldu gozuyle bakıosun.sonra regl :çok üzgünüm:
bak belki varsa erkenden mutlu olursun.yoksada canın saolsun.zaten o zaman yapacagın bisey olmaz:1hug:
bu arada fotomu koydum:tomato:
Öyle de dur bakim biii akşama sabredeyim bugünde gelmezse akşama yaparım en olmadı daha 1 gün geçti güzelim bak güzelim dedim fotonu gördüm yaa ondan :dance: yaa çok heyecan yaptım walla ne diyeyim olmıca varsa da olcak kaydirigubbakcemile3