kızlar benim kafamı karıştıran şu ben evlenmeden önce evlendikten sonrada periyodik 6 ayda bir kontrollere gittim doğum kontrol hapı kullanıyordum ozman hiç birşey söğlemedi doktor foolop tüpleri küçülmüş dedi hapı bırak dedi bıraktım bebek yapıcam dedim ocak 18 gittim 3 adetimi görecem bu ay dedim muayne etti yumurtalıkların biraz temmel dedi daha önce böğle bir şey yoktu birden biremi gördü başka doktora gittim gayet normal dedi şimdi başka bir doktora gitcez kafam karıştı.....
yamansak sen nekadardır istiyosun bide adetlerin falan geçikiyomuydu
onancım hamıssın kuzummm
sakın yazdıklarıma moraliniz bozulmasın. benim yaşadıgımı sız yaşamayın istiyorum, başka birsey değil amacım...her ay heyecanla bekleyişi, gelen hüsranı siz yaşamazsınız inşallah. zaten rabbime sığındım. vardır bir hikmeti, doğru zamanı. türkiye deki dr lar ne yazık ki derin araştırma yapılmadan hemen aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçiyor. ama yurt dısında bu şekilde değil. gereksiz yere hormonlarla oynuyorlar o yumurta takibi ile...be dr baksana eşinin test sonuçlarına iyice ..aman konuşsam sizin başnızı çok ağrıtırım susayım ben :roflol:
ya soğan kürü neye yarıyor nasıl yapılıyor
Ay inşallah canım beklemedeyim bakalım adet günüm dündü olmadı halen inaşllah olmıcak bende şişçem böyle :CüvCüv: . Fıstık nasıl pozlar onlar öyle. Güzeliim seninde benim gibi saçını yapmadığın renk kalmamış bende öyleyim :dance: bu aralar hamiş olayına karsı kendi haline bıraktım hayırlısı artık
Ay inşallah canım beklemedeyim bakalım adet günüm dündü olmadı halen inaşllah olmıcak bende şişçem böyle :CüvCüv: . Fıstık nasıl pozlar onlar öyle. Güzeliim seninde benim gibi saçını yapmadığın renk kalmamış bende öyleyim :dance: bu aralar hamiş olayına karsı kendi haline bıraktım hayırlısı artık
işallah canım işallah şişersin sende bizde hepimiz işallah adet belirtilerin varmıydı peki belin kasığın ağrıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?