En erken hamilelik belirtileri

rüzgar yamur nasılsın senin adetin ne zamandı canım ben karıştırdım iice

canımm umreye mi gidiosun çok imrendim sana inşallah bizede nasip olur senin adına çok sevindim bizede dua et orda olur mu bizleri unutma oralarda:çok üzgünüm:
canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydım:utangac:

her zaman ediyorum canım ya bir tek o veya sen için değil herkes için az önce yine ettim hayırlısı ile inş tutar ya çok isterim

ya meğersem bende avatar koyabılıyomuşum ,,,az once arkadaşa tarıf ettınız ya bende baktım ayarladımm..yuppiiiiisüprizzzzz

lavinia iyimiş kızlar cevap geldi

canım buralardayım bi yere gittiğim yok..iyiyim merak etmeyin..sadece eskisi kadar yoğun ilgilenmiyorum siteyle..oyun oynuyorum sitede sadece :)) hepsi buu :))

benim pazar günü regli günüm inşallah hamileyimde olmam yaaa nolur dua edin bu sefer tutmuş olsun

işallah canım işallah tutar bende salı günü olmam lazım ama işallah olmam ya sende belirti varmı benim belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor çok şiş işallah olmayız kırmızıları görmeyiz

canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydım:utangac:

inşalllah canım o günler de yakın canım şimdi sen den bir şey rica edeceğim o zamana kadar hamiş olmasam bir şeyin araştırılmasını rica edeceğim senden bir ilaç varmış oralarda çocuğu olmayanlar içiyorlarmış içtikleri ay hamiş oluyorlarmış ilacın adını falan bilmiyorum gidince böle birşey varmı yokmu bir öğrenirm,sin varsa satanın adını telefonunu da al da belki getirtiriz ondan

inşalllah canım o günler de yakın canım şimdi sen den bir şey rica edeceğim o zamana kadar hamiş olmasam bir şeyin araştırılmasını rica edeceğim senden bir ilaç varmış oralarda çocuğu olmayanlar içiyorlarmış içtikleri ay hamiş oluyorlarmış ilacın adını falan bilmiyorum gidince böle birşey varmı yokmu bir öğrenirm,sin varsa satanın adını telefonunu da al da belki getirtiriz ondan
aaa ilk defa senden duyuyorumm canım ya ,,tabıkı araştırırm gıdınce elımden geldığı kadar,,bakalım neymışş..gıtmeme yakın yıne goruşuruz burda hatırlatırsın bana..oralar mubarek yerler ınanırım valla vardır şifası orda.hayırlısı baakalım canım:1rolleyes:yerimseniben

kızlar bakın mubarek cuma saati hepimiz için dua ediyorum sizlerde edin olurmu sizi seviyorum inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz en hayırlı zamanda ...

rüzgar yamur nasılsın senin adetin ne zamandı canım ben karıştırdım iice

canım ya ben karıştırdım ki sen bilesin.şimdik şekerim ben 18 kasım-23 aralık- 25 ocak ta oldum bu ay muamma??? hep ileri attı halbuki 2-3 gün geri atardı bu ay nasıl hesaplıcam bilemedim valla.

kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.

tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.

sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.

Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.

bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:

meraba kızlar, ya benimde her ay gögüslerim çok ağrır yürürken bile, ama hiç gögüslerimin ucu acımaz , ve her ay da hüsran olur zaten
Bu ayda gögüslerim ağrıyo hamilelik belirtileri diye yazılanların hepsi var sadece gögüs uclarım hiç acımıyo ? gögüs ucu acıyıpta adet gören varmı ? yani demem şu ki , bu gögüs ucu acısı kesin hamilelik belirtileri arasına girermi sizce ?

Back