En erken hamilelik belirtileri

valla kızlar cin takvimi gibi bişey var ordan okudum bende erkek istiyorum önce hayırlısıyla tabi...inş.....doğruluğu olabilir.yumurtlama döneminde gnelde kız oluyormuş..birde erkeğin spermi yoğun olursa kız oluyormuş...

ya benim adetim ayın 17 sinde işallah olmam fakat belim ağrıyor belirtilerim adet olacakmış gibi uykum geliyor sürekli belim çok ağrıyor ya işallah olmam ya

Meraba kızlar ya benim adetim 3 gün geçti normalde hep düzenlidir.Adet olacakmışım gibi belirtilerim var bir haftadır ama gelmedi bir türlü kırmızılar.Bu durum beni hamilemiyim acaba diye umutlandıryor.Ama benim akıntım çok azaldı yok denecek kadar normalde akıntım azaldığında hemen ertesi gün adet olurum.Hamile olupta bu dönemlerde akıntısı azalan yada olmayan ve pozitif sonucu gören var mı..

Gunaydın arkadaşlar gerçi daha kimse gelmemiş ama ben işyerine gelir gelmez hemen zıpladım KK'ya:) güne güzel bi haberle başlamak isterdim ama malesef ben KIRMIZI KART yidim :1no2: ama sallamıyorum fazlaaaaaaaaa çünküüüüüüüüüüüüü durmak yokkkkkk bebişe devam heheh şimdik şunu bi atlatim gün aşırı çalışma veeeeeeee bi dahaki ay minnoşlu olcam inşallahh:)))

Gunaydın arkadaşlar gerçi daha kimse gelmemiş ama ben işyerine gelir gelmez hemen zıpladım KK'ya:) güne güzel bi haberle başlamak isterdim ama malesef ben KIRMIZI KART yidim :1no2: ama sallamıyorum fazlaaaaaaaaa çünküüüüüüüüüüüüü durmak yokkkkkk bebişe devam heheh şimdik şunu bi atlatim gün aşırı çalışma veeeeeeee bi dahaki ay minnoşlu olcam inşallahh:)))

GÜNAYDIN CERİNCİM DİĞER SAYFAYA GELSENE ALIŞMIŞIZ GERCİİİİ :lepi:kaydirigubbakcemile:kahve:

yarenaz avatar resmimi değiştirmek istiyorum ama yapamıyom bilgin varsa yardım edermisin şekerim

günaydın kızlar nasılsınız ndk nerde dün gece onu rüyamda gürdüm o güzel gözlerini ama ne ydi nasıl gördüm hatırlamıyom sadece o olduğunu biliyorum ya

Back