Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı Cumalar ...Cerin üzülmek yok allahın takdiri Elbet olacak ..Allah bugünde hepimizin dualarını kabul eyler ve Kucaklarımızı sağlıklı akıllı ayağı eli düzgün hayırlı bebişlerle doldursun
Ceylancığım günaydın sana özelden yazmıştım bulabildinmi neymiş o
Haftasonu Eltime söyleyeceğim o bu konularda biraz daha bilgili a.s.
Meraba kızlar ya benim adetim 3 gün geçti normalde hep düzenlidir.Adet olacakmışım gibi belirtilerim var bir haftadır ama gelmedi bir türlü kırmızılar.Bu durum beni hamilemiyim acaba diye umutlandıryor.Ama benim akıntım çok azaldı yok denecek kadar normalde akıntım azaldığında hemen ertesi gün adet olurum.Hamile olupta bu dönemlerde akıntısı azalan yada olmayan ve pozitif sonucu gören var mı..
Gunaydın arkadaşlar gerçi daha kimse gelmemiş ama ben işyerine gelir gelmez hemen zıpladım KK'ya:) güne güzel bi haberle başlamak isterdim ama malesef ben KIRMIZI KART yidim :1no2: ama sallamıyorum fazlaaaaaaaaa çünküüüüüüüüüüüüü durmak yokkkkkk bebişe devam heheh şimdik şunu bi atlatim gün aşırı çalışma veeeeeeee bi dahaki ay minnoşlu olcam inşallahh:)))