En erken hamilelik belirtileri

günaydın kıssslar hayırlı cumalar bugün bol bol dua edelim ve bugün bana bol hamişli bi gün gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı

Hayırlı Cumalar ...Cerin üzülmek yok allahın takdiri Elbet olacak ..Allah bugünde hepimizin dualarını kabul eyler ve Kucaklarımızı sağlıklı akıllı ayağı eli düzgün hayırlı bebişlerle doldursun

ceylanly8.jpg
[/IMG]

Hayırlı Cumalar ...Cerin üzülmek yok allahın takdiri Elbet olacak ..Allah bugünde hepimizin dualarını kabul eyler ve Kucaklarımızı sağlıklı akıllı ayağı eli düzgün hayırlı bebişlerle doldursun

AMİN KIZ CEYLAN AMİN AY NE HAYIRLI BİR DUA CUMA CUMA ALLAHIM KABUL ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ŞenizŞenizŞeniz

allahım cuma günü hatrına yapmış oldugun bu güzel duayı kabul etsin canım

kıslar bu gün bir durgunlukmu var bana mı öle geliyor yoksa ben mi çok aktifim bu gün anlamadım ya

Meraba kızlar ya benim adetim 3 gün geçti normalde hep düzenlidir.Adet olacakmışım gibi belirtilerim var bir haftadır ama gelmedi bir türlü kırmızılar.Bu durum beni hamilemiyim acaba diye umutlandıryor.Ama benim akıntım çok azaldı yok denecek kadar normalde akıntım azaldığında hemen ertesi gün adet olurum.Hamile olupta bu dönemlerde akıntısı azalan yada olmayan ve pozitif sonucu gören var mı..

Benimde normalde akıntım olurdu canım.Ama bu ay akıntım yok denecek kadar azdı ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim.Sende hamiş olabilirsin hemen bir test yap canımhihoyyyt

GÜNAYDIN GÜZELLER. Ben dün kırmızı kart yemedim yemedim ooooh oh. İnşallah bugün de yemem :( hadi hayırlısı memişlerde acıyor :) yarın test yaparım artık gelmezse tabiiiii

Gunaydın arkadaşlar gerçi daha kimse gelmemiş ama ben işyerine gelir gelmez hemen zıpladım KK'ya:) güne güzel bi haberle başlamak isterdim ama malesef ben KIRMIZI KART yidim :1no2: ama sallamıyorum fazlaaaaaaaaa çünküüüüüüüüüüüüü durmak yokkkkkk bebişe devam heheh şimdik şunu bi atlatim gün aşırı çalışma veeeeeeee bi dahaki ay minnoşlu olcam inşallahh:)))

eVET CANIM BİR DAHAKİ AY OLACAK.........

Back