En erken hamilelik belirtileri

ya kızlar bişi itiraf edim mi tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu olsun tabi ama ben erkek bebiş istiyom ilk yaaa

oğluşum olsunn babası gibi akrep burcu olsunn bide aynı onun kopyası olsun babişi kadar yakışıklı olamas ama :p

ya kızlar bişi itiraf edim mi tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu olsun tabi ama ben erkek bebiş istiyom ilk yaaa

sağlıklı olsun eli ayğı sağlam olsun biran evvel göbişime konsun ama bende bendeeee bendeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar birşey soracam.adetim iki gündür geçiyor.kasık ve bel ağrım var..ama gcen pzar kan testi yapmıştım değer 0.0,1 çıktı.adetimde gecikmezdi ama neden böyle oldu anlayamadım.hamile olabilirmiyim ya????

kızlar birşey soracam.adetim iki gündür geçiyor.kasık ve bel ağrım var..ama gcen pzar kan testi yapmıştım değer 0.0,1 çıktı.adetimde gecikmezdi ama neden böyle oldu anlayamadım.hamile olabilirmiyim ya????

canım bende hemen hemen senin durumdayım şekerim bizim biraz daha beklememiz lazım bi kaç gun daha geçerse ben tekrar kan testine gidicem :uhm:

beklemek çok zor ya..inş..hayırlısıyla güzel olumlu neticeler alırız...inş.bende ilkini oğlan istiyorum nedense:)birşey duymştum doğrumu bilmiyorum ama adetin bittiği ilk günlerde birde adetinin yaklaştığı günlerde hamile kalırsan erkek ortalarda hamile kalırsan çocuk kız olurmş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum:)

bazı insanda belli olmuyor.ben ilk hamileliğimde hiçbir belirti hissetmedim.sadece adetim geçtikten sonra göğüslerimde ağrı vardı.

bilioss kısımm biliosssssskaydirigubbakcemile3ama geberdimmm çatladımm patladımm meraktan kan testine gittim arkadaşın gazına gelipp..ağzımın payını aldım tabiiiiiiii:roflol:

peki kan testinde değrin kaç çıktı belirtiler warmıydı da kan testi yaptrdn

ya göğsm ve rahmmde ağrı war inşllh adet ağrıları değildrrr :((( bi arkadaşım adetliyken hamile kalmış ümidmizi yitrmeyelim

beklemek çok zor ya..inş..hayırlısıyla güzel olumlu neticeler alırız...inş.bende ilkini oğlan istiyorum nedense:)birşey duymştum doğrumu bilmiyorum ama adetin bittiği ilk günlerde birde adetinin yaklaştığı günlerde hamile kalırsan erkek ortalarda hamile kalırsan çocuk kız olurmş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum:)

ayyy ben de kız ıstıyorum asırı yaaa ama tabı Rabbim versin de hayırlı saglıklı evlat olsun yeter... ben adet bıttıkten sonra dıger adetıme ortalarda yanıı ayyy utandımm:utangac: kız mı olur olcaksa yanıhihoyyytne sevınırım heeee:içelim:

ayyy ben de kız ıstıyorum asırı yaaa ama tabı Rabbim versin de hayırlı saglıklı evlat olsun yeter... ben adet bıttıkten sonra dıger adetıme ortalarda yanıı ayyy utandımm:utangac: kız mı olur olcaksa yanıhihoyyytne sevınırım heeee:içelim:

oyy çok şeker ya ama benim bildigim kadarıyka erkegin spermleriyle alakalı bi durummuş bu cinsiyet

Back