Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin zeynoooooooooooo
hadi bir hamile haberi alalım seda nerelerdeee ya o sonuş bekliyoduuu
kızlar ben üşüttüm galiba midem bulanıyor ya(
günaydın kıslarrrrr bu haftada bitio çoookk şükürrr
ay hadi onancım inş gelmes kırmızılar yarın sabah güsel haberi alırsın canım
Şükür kızlar ..Allahın izniyle hamiş haberleriyle bitse keşke a.s.
Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıyım bütün herşey beni bulur ya birkaç gün önce üstümüzdekinin doğum yptığını duymuştum eşi apartmanda rasgeldik eşi eşime diyorki,sizi rahatsız etmiyoruzdur inşallah şaşırdık bebeğimiz oldu da evleneli 10 ay oluyor düşünün eve kendimi zor atmıştım neyse dünde bir müşterimize uğradık onunda bebeği yeni doğmuşBir adam geldi o esnada işte müşterimize bebeğini filan soruyor sonra müşterimiz sizde varmı dedi adam utanmadan demezmi bizde daha yok olmuyor kazı çalışmalarına devam..
Düşünsenize ne kadar kötü durum herkes adamın peşinden gülmeye başladı tabii yine ben çıktım dışarda hıçkıra hıçkıra ağladım ..Şükredin kızlar böyle kocaya sahip değiliz :1hug:
Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıyım bütün herşey beni bulur ya birkaç gün önce üstümüzdekinin doğum yptığını duymuştum eşi apartmanda rasgeldik eşi eşime diyorki,sizi rahatsız etmiyoruzdur inşallah şaşırdık bebeğimiz oldu da evleneli 10 ay oluyor düşünün eve kendimi zor atmıştım neyse dünde bir müşterimize uğradık onunda bebeği yeni doğmuşBir adam geldi o esnada işte müşterimize bebeğini filan soruyor sonra müşterimiz sizde varmı dedi adam utanmadan demezmi bizde daha yok olmuyor kazı çalışmalarına devam..
Düşünsenize ne kadar kötü durum herkes adamın peşinden gülmeye başladı tabii yine ben çıktım dışarda hıçkıra hıçkıra ağladım ..Şükredin kızlar böyle kocaya sahip değiliz :1hug:
ya ceylancım sinir oldum nedemek kazı çalışmaları ya kadını ne yerine koyuyor öküzzz herifff malll böle adamlarda baba olacak işte kadına deger vermeyen çocuna nası deger verecek acaba öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Güzelim eşinle konuşsana ben çok üzülüyorum benim yanımda böyle konuşma diye :çok üzgünüm: canım benim gör bak o soranlar utanacak tuttu senin bu ay demişti dersin hihoyyyt aaay çok pardon canım ben eşin dedi sandım pardoooon. Ama sen ağlama kıymam sana tuttu seniiiiiin