selam millet ne var ne yok?
merhaba ruzgarcım iyiyiz sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet ne var ne yok?
kıs baharcan unuttun beni heeee, aşkolsenağlama
ehheee di mi kıshihoyyyt bi de bizim işyerinde sadece ben bayanım, hep erkek gerisi, halimi düşünemiyorum zaten:1shok:
canım seni umutlandırmak istemem ama 1.2 negatif b ir sonuç diil, ümidini kesmen için sıfır altı bi değer olması gerek, bak 7 gün soora yaptır muhtemelen pozitif bi sonuç alıcaksın.heheheeeee 1.2 çıktııı.şapa oturdummmm:roflol:mosmor oldummmm:dance:
inşallaahh canımmmmmmmmm:Saruboceq:
aşkolsun bitanem unuturmuyumm hiç seni sanada yollasın Rabbim bebişini hemen inşallah
hem şu kırmızılarıda anıp durmayın akşam akşam gelmiceklerrrrrrrklava:benimde karnım ağrıyo hala takılmayın ağrıya sakın
hoşgeldinn bacımmm...kaynatıoss kısss.sen nasılsınnn???:asigim:
merhaba ruzgarcım iyiyiz sen nasılsın?
canım seni umutlandırmak istemem ama 1.2 negatif b ir sonuç diil, ümidini kesmen için sıfır altı bi değer olması gerek, bak 7 gün soora yaptır muhtemelen pozitif bi sonuç alıcaksın.
ay napim kız canım sıkılıyo kocişin işi var bilgisayarda habire bişiler çiziktiriyo bende size bakim dedimdi..
amaannn onların pc de hiç bitmez işleri zatennn..benim herifte kalk kalk bi yaz var yetiştirmem gereki filan diooo..sinir oluyorumm ikiinci pc aldırtçak en sonunda banaaa..çatlıyorum buraya girmeyince bendee napiimmmmm:dance::enbuyukkk:
bizim bilgisayarlar ayrı allahtan şekerim yoksa çatlardımmmm
kızlar bende kaçıyorum dizim baslamış bile öptüm bitince gelirimmm
hem dizi izliom hem sizle konuşuom belki rüzgarda göbişimdedir ahh keşkeeeehihoyyyt
ayy canımm benimm inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:bende isliommmm :)) melekler korusunn bayılıyorum yerimseniben