En erken hamilelik belirtileri

ehheee di mi kıshihoyyyt bi de bizim işyerinde sadece ben bayanım, hep erkek gerisi, halimi düşünemiyorum zaten:1shok:

delikafaduldenayy ne zorr halimizz vallaaa..onların gözünde düşünsene seni gördükleri her an onu hatırlıycaklarrr..amaannnnnnndelikafaduldendelikafadulden:tomato:

heheheeeee 1.2 çıktııı.şapa oturdummmm:roflol:mosmor oldummmm:dance:

inşallaahh canımmmmmmmmm:Saruboceq:
canım seni umutlandırmak istemem ama 1.2 negatif b ir sonuç diil, ümidini kesmen için sıfır altı bi değer olması gerek, bak 7 gün soora yaptır muhtemelen pozitif bi sonuç alıcaksın.

aşkolsun bitanem unuturmuyumm hiç seni sanada yollasın Rabbim bebişini hemen inşallah
hem şu kırmızılarıda anıp durmayın akşam akşam gelmiceklerrrrrrr:oklava:benimde karnım ağrıyo hala takılmayın ağrıya sakın

offf oofffffffff...evet canım ya haklısın vallaaaa....kırmızı renginden nefret ettim vallaaaa:roflol:

canım seni umutlandırmak istemem ama 1.2 negatif b ir sonuç diil, ümidini kesmen için sıfır altı bi değer olması gerek, bak 7 gün soora yaptır muhtemelen pozitif bi sonuç alıcaksın.

bende öyle düşünüorum ...dün gece burda bi arkadaş vardı adet gününde yaptırmışş 0.01 çıkmış değerii..benim 7 gün varken 1.2 ..kuş gibi bekliomm.kaydirigubbakcemile3.doktor bi tanıdığım varr yasakladı gününden önce hastanede görmiycem seni dediiii..bekliomm bende mecburr...rabbim hepimize nasip etsinn.saol canım valla moral oluo...ümidim devam edioo.gelene kadarr o renkkdelikafadulden

ay napim kız canım sıkılıyo kocişin işi var bilgisayarda habire bişiler çiziktiriyo bende size bakim dedimdi..

amaannn onların pc de hiç bitmez işleri zatennn..benim herifte kalk kalk bi yaz var yetiştirmem gereki filan diooo..sinir oluyorumm ikiinci pc aldırtçak en sonunda banaaa..çatlıyorum buraya girmeyince bendee napiimmmmm:dance::enbuyukkk:

amaannn onların pc de hiç bitmez işleri zatennn..benim herifte kalk kalk bi yaz var yetiştirmem gereki filan diooo..sinir oluyorumm ikiinci pc aldırtçak en sonunda banaaa..çatlıyorum buraya girmeyince bendee napiimmmmm:dance::enbuyukkk:

bizim bilgisayarlar ayrı allahtan şekerim yoksa çatlardımmmm

ruzgaryagmur bebişin olunca adını ruzgar mı koycan kıs öyle anladım da yani orjinal bişi olur hadi inşallahhhhhhhhhh ruzgarın gobişine gelsin hemencikkkk

ben aşkı memnuyu isliommm allahım benim bi oğluşum olsun ve behlüle benzesinnnnnnnnnnnnnnnnnn allahımmmmmmm nolurrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrr delikafadulden

Back