- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ruzgaryagmur bebişin olunca adını ruzgar mı koycan kıs öyle anladım da yani orjinal bişi olur hadi inşallahhhhhhhhhh ruzgarın gobişine gelsin hemencikkkk
ya kızlar bişi itiraf edim mi tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu olsun tabi ama ben erkek bebiş istiyom ilk yaaa
kızlar birşey soracam.adetim iki gündür geçiyor.kasık ve bel ağrım var..ama gcen pzar kan testi yapmıştım değer 0.0,1 çıktı.adetimde gecikmezdi ama neden böyle oldu anlayamadım.hamile olabilirmiyim ya????
bilioss kısımm biliosssssskaydirigubbakcemile3ama geberdimmm çatladımm patladımm meraktan kan testine gittim arkadaşın gazına gelipp..ağzımın payını aldım tabiiiiiiii:roflol:
beklemek çok zor ya..inş..hayırlısıyla güzel olumlu neticeler alırız...inş.bende ilkini oğlan istiyorum nedense:)birşey duymştum doğrumu bilmiyorum ama adetin bittiği ilk günlerde birde adetinin yaklaştığı günlerde hamile kalırsan erkek ortalarda hamile kalırsan çocuk kız olurmş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum:)
ayyy ben de kız ıstıyorum asırı yaaa ama tabı Rabbim versin de hayırlı saglıklı evlat olsun yeter... ben adet bıttıkten sonra dıger adetıme ortalarda yanıı ayyy utandımmkız mı olur olcaksa yanıhihoyyytne sevınırım heeee:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?