Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin anjeliccccc
merhaba canımkaydirigubbakcemile3
aurara kıs senin regl günün ne zamandı?
oooo bu kadar erken testte çıkması çok zor.
angelicccc kuşumm hoşgeldinnn nassınn bakimmmmmmm..durumlar nee????
yuvarlanıp gidiyos, benim regl olayı bugünden itibaren başlıyor, aciip ağrım var dünden beri, oldum diye sürekli tuvaletteyim, pedle geziyom daha teşrif etmedi, inşallah onun yerine başkası gelir:ecrin_bebek:
bilioss kısımm biliosssssskaydirigubbakcemile3ama geberdimmm çatladımm patladımm meraktan kan testine gittim arkadaşın gazına gelipp..ağzımın payını aldım tabiiiiiiii:roflol:
4 günüm kaldı canım benimm..yerim ben onuu yerimmm.allahımm korusun ikinizideeee:)
oooo regl moduna girmişsinn noluoooooo....bebek göbiştedir inşallahh canımmm..çıkar at o pedii bakimmmklava:........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Amin canımm Allahım tez zamanda sanada meleğini göndersin inşallahkaydirigubbakcemile5
kısım aspirin kullanıyom bu ay, gelirse ortalığı sular seller götürürsenağlama tedbirli oliim, işyerinde adım çıkar soorahihoyyyt
heheheeeee 1.2 çıktııı.şapa oturdummmm:roflol:mosmor oldummmm:dance:seni sabırsız kaç çıktı sonuç?klava:
Amin canımm Allahım tez zamanda sanada meleğini göndersin inşallahkaydirigubbakcemile5
oy oy oy kıyamam sann..atma tamam vazgeçtimm sonaa kulaklarımı çınlatırsınnnnkaydirigubbakcemile3
selam millet ne var ne yok?