• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlarım herkesin gebelik dönemi harika geçicek diye bişi yok benim ablamın berbattı 5 ay boyunca hiç bişey yiyemedi yaz dönemiydi su bile içemiyodu böbreklerden oluyodu kızcaz ilaç falanda alamıyo tabi ama bebiş iyi doğdu doktor didi kiiiiiiiii sen önceden çok guzel beslenmişsin yoksa kesin bu çocuk düşerdi yada ölü doğardı allah korusun yani bacılar anlicanısssssssssss iyi besleninnnnnnnnnn yiyin yoğurdu sütüüüüüüüü eti elimizden geldiği kadar kim ne kadar güzel beslenebiliyosa sigara içenlerde bırakmak kolay olmayabilir yavaş yavaş şekerlerimmmmmmm

bırakın sigarayı tabi bence kocişi içen varsa onlara da bıraktırsınlar ama o biraz zor olabülür :D

onancım allahım sanada nasip etsin

AMİİİİİN ay ben erkek çocuklarına bayılıyorum yaaa öncelikle ALLAH ım hayırlısını nasip etsinde :Saruboceq: yiğit ali ismi de pek yakışmış. fotolarına baktım tam bir erkek ayol bu o bakışlar ne öyle :emir_bebek:

gecmıse baktım bugun hamısımız yok herhalde. nasılsıız arkadaslar moreller bozuk bazı arkadaslarımızın galıba tabı arada ınsan uzulebılıyor yanı bu hersey ıcın gecerlı. lutfen uzuntuyu kendınızı yıpratacak doza cıkarmayın kı kendınızı hırpalamayın herseyın hayırlısı.......

onan sen onu birde evde gör sanki büyümüşte kücülmüş sıpa paşam o benim erkegim allahım sanada versin kuzum:1hug:

Ceylan cim iyiyim canim sen nasilsin? dün aksam seni ve ndk yi gördüm dahada iyi oldum :)cok güzelsin Rabbim nazalardan korusun. ndk ya asik oldum zaten o gözler ne güzel öyle... yarabbim nazar degmesin.. tü tü tü masallah :)

Back