• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Ceylancım içim ümitle dolu görmelisin :dance: inanılmaz belirtiler var ama hayırlısı, azmettim ama ctsi test yapcam, bu defa beklicem herseferinde hüsran çok kötüüü :a015: dua ediyor musun kısss bana :teselli:

Canım benim tek senin için hepiniz için dua ediyorum Daima :Saruboceq:
İnşasllah hamile çıkar bugün pek hareketli bir hafta yaşamadık kötükedihüso

Sigarayı bırakanlara ve bırakmak isteyenlere KOCAAMAAAANN ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ istiyorum aferin kızlar bebiş istemek o kadar kolay değilllllll baştan aşağı fedakarlık istiyo bu minnoşlar içmeyin bırakınn hemde hamile olmayı beklemeden bırakınnnnn çoooooooookkkkkkk iyi beslenelimmmmmm bebişler gelmeden hazırlayın bünyeyi bak sora allah korusun bebişlerde bi problem çıkarsa kendimizi hiç affetmeyissssss Allahım korusunnnnnnnn :Saruboceq:

kızlar bende saçımı kestircem bayagı uzun çünkü eşim kızıo hamileyken kestirilmez die uyus edio beni ama yazın belimi geçer ya çıldırırım bu saçla kesilmezmi hamişken

EVET ÖĞLE DİYOR LAR YAA HAMİLEYKEN SAÇ KESİLMEZ BOYATILMAZ FALAN NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM kaydirigubbakcemile5

handan ilk defa senden duyuyorum bence aslı yoktur diye düşünüyorum ama araştır
Angelic neoldu ateşinmi düştü almıyorum marta hamile olacaksınn

onancımm daha test yapmadın mı fıstık:1shok:
canım dun foto koydum demıssın ama ben profiline baktım goremedim foto moto kaydirigubbakcemile3

güzelim günüm bugün kırmızı kart görmezsem yapcam testi :sm_cool: dün koymuştum 2 dk koycam yine bak hemen olur mu?

Sigarayı bırakanlara ve bırakmak isteyenlere KOCAAMAAAANN ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ istiyorum aferin kızlar bebiş istemek o kadar kolay değilllllll baştan aşağı fedakarlık istiyo bu minnoşlar içmeyin bırakınn hemde hamile olmayı beklemeden bırakınnnnn çoooooooookkkkkkk iyi beslenelimmmmmm bebişler gelmeden hazırlayın bünyeyi bak sora allah korusun bebişlerde bi problem çıkarsa kendimizi hiç affetmeyissssss Allahım korusunnnnnnnn :Saruboceq:

CERİN CİM ŞİMDİ SENDE VERME ALTTAN KORKUYU CANIM ELİMİZDEN GELENİ YAPIYOS VALLA ALLAH KORUSN KISSS TAMAM ŞU SAAT İTİBARİĞLE BIRAKTIM BİR TANE İÇERSEN NE OLUM kötükedihüso

ONANCIM KIZ 40 BİNKERE SÖĞLERİM YETERKİ GELSİN YEĞEN :emir_bebek::ecrin_bebek: İNŞALLAH HAYIRLISIĞLA :Saruboceq:

saç kesilir canım o kadar da değilllllllll ama boyatmayın çunku o boyadaki kimyasal maddeler saç derisindennnn kılcal damarlarla fetusa yani minnoşa zarar veriomuş allahhhhhh korusunnn hatta oje içinde aynı şeyi sölüyolar fazla suslenmeyin hamile kokoşlar siziiiiiiiii :))

handancım batıl inanç o, inanma öyle şeylere canım, benim hem boyatan hemde kestiren arkadaşlarım var, maşallah sapasağlam bebişleri..

QUOTE=ONAN;5285581]profilime bak koydum :dance:[/QUOTE]

bende bekle bekle yok.dedim profiline bakim kaydirigubbakcemile3 gordum canım maasallahın var :nazar:

bende sigara iiçiyordum hamile oldugumu ögrenince bıraktım 11aydır sigara içmiyorum

SÜPER YAAA AFERİN SANA BENDE BU GÜN BİTİRİYOM ŞU İŞİ YAA ZATEN GÜNDE 5 TANEYE İNDİRMİŞTİM ARTIK HİÇ İÇMİYCEMMM SİGARA UZAKDUR BENDEN kötükedihüso

BÜTÜN ANNNE ADAYLARINDAN TABİkötükedihüso

Back