Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylan kasıklarım geçen haftadan beri yaklaşık 10-12 gündür inanılmaz derecede çok ağrıyor, yürürken, oturup kalkarken, hatta dinlenme modunda iken bile ağrıyor, bunun dışında ara ara baş dönmesi var, başkada hiç belirti yok canım, ama bu kasık ağrısını ilk defa bu ay yaşıyorum, ümitlenmek istemiyorum ama inşallah bebiş vardır canım yaa..
Valla defalarca msj attım özeline akreple çok yakındı ya ona soruyorum yok inşallah iyidir ösledim tortu mühendisini ilk gebeliklerde belirti olmayabilir 4 Gün sonra gel emi..Hadi hayırlısı canım kasıklarında hiç ağrı varmı a.s.[/QUOT
ben akrebide gormuorum.aksamları mı girio yine foruma
Akşamları giriyor gecelerin kadını Şeniz
İşe yaradı kendiliğinden 18 mm oldu :1rolleyes:Ben sana dememişmiydim denemediğim hiçbişey kalmadı kaydirigubbakcemile3yani ben denedim neyini soracaksın bitanem yumurtaların kendiliğinden büyümesini sağlıyor ama sağlıklı da büyütüyormuş hayırlısı..:1hug:[/QUOT
işe yaradımı diye sorucaktımm
pardon ceylancım yaaa yanlış olduu![]()
Olsun bitanem Sağlık olsun eninde sonunda tebrik edeceksin Allah nasip ederse :Saruboceq:
kızlar benim dip boya zamanım geldi.ilk 3 aydan sonra arkadaslarımdan boyatanlar vardı. bi boyatırım diorum zararı yoksa ya olursa die de korkuorum.cevrenizde 3.ayından sonra boyatıp zararını goren oldu mu?
onan nerdesin kız
geldim geldim burdayım yasakkelime yaa benim ağrılar ara ara devam akıntıda devam adet zamanı kuruluk oludu bende sonra hemen kanama başlardı, hadi hayırlısı kasıklarımda rahimin tam ortasında ara ara çok ağrı oluyor.:çok üzgünüm:
KIZ CEYLAN inşallah benim için demişsindir onlar kendini biliyor diye ? kaydirigubbakcemile3
KIZLAR laydtempo test yapcakı akşam göremedim bişey yazdı mı? :uhm:
geldim geldim burdayım yasakkelime yaa benim ağrılar ara ara devam ama çok şiddetli geliyor akıntıda devam adet zamanı kuruluk oludu bende sonra hemen kanama başlardı, hadi hayırlısı kasıklarımda rahimin tam ortasında ara ara çok ağrı oluyor.:çok üzgünüm:
KIZ CEYLAN inşallah benim için demişsindir onlar kendini biliyor diye ? kaydirigubbakcemile3
KIZLAR laydtempo test yapcakı akşam göremedim bişey yazdı mı? :uhm:
ben bir stede %1 oranında etki edeceğini okudum zararı olayacagı yazıyordu bir başka stede de zarar verebileceği yazıyordu dr danışmadan boyatma bnce
Evet Evet biri sendin hemen kendini belli ettin Hadi hayırlısı :1hug:
ONAN CIM HAMİLESİN BAK DEMİŞTİ DERSİN hihoyyyt:CüvCüv:
kızlar bende saçımı kestircem bayagı uzun çünkü eşim kızıo hamileyken kestirilmez die uyus edio beni ama yazın belimi geçer ya çıldırırım bu saçla kesilmezmi hamişken