• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Ceylan kasıklarım geçen haftadan beri yaklaşık 10-12 gündür inanılmaz derecede çok ağrıyor, yürürken, oturup kalkarken, hatta dinlenme modunda iken bile ağrıyor, bunun dışında ara ara baş dönmesi var, başkada hiç belirti yok canım, ama bu kasık ağrısını ilk defa bu ay yaşıyorum, ümitlenmek istemiyorum ama inşallah bebiş vardır canım yaa..

İşte varmış belirtileri hemde en iyilerinden :lepi:Yinede umutlanmayalkım çok sevinelim :Saruboceq:
Valla defalarca msj attım özeline akreple çok yakındı ya ona soruyorum yok inşallah iyidir ösledim tortu mühendisini ilk gebeliklerde belirti olmayabilir 4 Gün sonra gel emi..Hadi hayırlısı canım kasıklarında hiç ağrı varmı a.s.[/QUOT
ben akrebide gormuorum.aksamları mı girio yine foruma

Akşamları giriyor gecelerin kadını Şeniz

Ben sana dememişmiydim denemediğim hiçbişey kalmadı kaydirigubbakcemile3yani ben denedim neyini soracaksın bitanem yumurtaların kendiliğinden büyümesini sağlıyor ama sağlıklı da büyütüyormuş hayırlısı..:1hug:[/QUOT

işe yaradımı diye sorucaktımm
İşe yaradı kendiliğinden 18 mm oldu :1rolleyes:

pardon ceylancım yaaa yanlış olduu:utangac:

Olsun bitanem Sağlık olsun eninde sonunda tebrik edeceksin Allah nasip ederse :Saruboceq:

kızlar benim dip boya zamanım geldi.ilk 3 aydan sonra arkadaslarımdan boyatanlar vardı. bi boyatırım diorum zararı yoksa ya olursa die de korkuorum.cevrenizde 3.ayından sonra boyatıp zararını goren oldu mu?

kıslar benim için daha dorusu kocişim için dua edin bu akşam çalışalık artık ya 3-4 gündür kasıllarım arıyor bu gün her ikiside arıyor ya ooooffffff doping falanmı yapsam ne yapsam adama

hımm merhaba kızlar yeni hamişler varmış çok sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı kucaklarınıza versin inşallah bebişleirnizi darısı başımıza ben 9.şubattaydım regl günüm ama hala olmadım. bakalım kısmet

kızlar benim dip boya zamanım geldi.ilk 3 aydan sonra arkadaslarımdan boyatanlar vardı. bi boyatırım diorum zararı yoksa ya olursa die de korkuorum.cevrenizde 3.ayından sonra boyatıp zararını goren oldu mu?

ben bir stede %1 oranında etki edeceğini okudum zararı olayacagı yazıyordu bir başka stede de zarar verebileceği yazıyordu dr danışmadan boyatma bnce

onan nerdesin kız

geldim geldim burdayım yasakkelime yaa benim ağrılar ara ara devam ama çok şiddetli geliyor akıntıda devam adet zamanı kuruluk oludu bende sonra hemen kanama başlardı, hadi hayırlısı kasıklarımda rahimin tam ortasında ara ara çok ağrı oluyor.:çok üzgünüm:

KIZ CEYLAN inşallah benim için demişsindir onlar kendini biliyor diye ? kaydirigubbakcemile3

KIZLAR laydtempo test yapcakı akşam göremedim bişey yazdı mı? :uhm:

geldim geldim burdayım yasakkelime yaa benim ağrılar ara ara devam akıntıda devam adet zamanı kuruluk oludu bende sonra hemen kanama başlardı, hadi hayırlısı kasıklarımda rahimin tam ortasında ara ara çok ağrı oluyor.:çok üzgünüm:

KIZ CEYLAN inşallah benim için demişsindir onlar kendini biliyor diye ? kaydirigubbakcemile3

ewewt ya haklısın layd den haber yok acaba olumsuz bişemi çıktı yoksa

geldim geldim burdayım yasakkelime yaa benim ağrılar ara ara devam ama çok şiddetli geliyor akıntıda devam adet zamanı kuruluk oludu bende sonra hemen kanama başlardı, hadi hayırlısı kasıklarımda rahimin tam ortasında ara ara çok ağrı oluyor.:çok üzgünüm:

Evet Evet biri sendin hemen kendini belli ettin Hadi hayırlısı :1hug:

kızlar bende saçımı kestircem bayagı uzun çünkü eşim kızıo hamileyken kestirilmez die uyus edio beni ama yazın belimi geçer ya çıldırırım bu saçla kesilmezmi hamişken

Evet Evet biri sendin hemen kendini belli ettin Hadi hayırlısı :1hug:

Ceylancım içim ümitle dolu görmelisin :dance: inanılmaz belirtiler var ama hayırlısı, azmettim ama ctsi test yapcam, bu defa beklicem herseferinde hüsran çok kötüüü :a015: dua ediyor musun kısss bana :teselli:

kıslar naber? Bugün pek giremiyorum forma işim çoook, bir de benim regl günlerim başlıyor artık, ceylancım beni yakında mart listesine alıcan galiba, bu ay karavana anlaşılan:delphin:

onancımm daha test yapmadın mı fıstık:1shok:
canım dun foto koydum demıssın ama ben profiline baktım goremedim foto moto kaydirigubbakcemile3

kızlar bende saçımı kestircem bayagı uzun çünkü eşim kızıo hamileyken kestirilmez die uyus edio beni ama yazın belimi geçer ya çıldırırım bu saçla kesilmezmi hamişken

canım o bir batıl inanç güya saç kesilince ömrü kısalırmış ama ne alaka başka bi şeyi yok yani kestir bence saçma sapan şeylere inanmayalım hangi devirde yaşıyoruz yaa

Back