Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ceylen sagol canım hoşgeldin ayse
canım sıkkınnnnnnnnnnnn, yarın doktora gitmem lazımm.. nasıl izin alacağım şirkettennnnnnnnnnn
pazartesi de kesin aşılama için çağırırrrr napcam nasıl izin alayımm akıl verinnn çok sıkıntıdayımmm
(((((((
Ceylan cim iyiyim canim sen nasilsin? dün aksam seni ve ndk yi gördüm dahada iyi oldum :)cok güzelsin Rabbim nazalardan korusun. ndk ya asik oldum zaten o gözler ne güzel öyle... yarabbim nazar degmesin.. tü tü tü masallah :)
kızlarrr ben geldimmm
Ceylan cim iyiyim canim sen nasilsin? dün aksam seni ve ndk yi gördüm dahada iyi oldum :)cok güzelsin Rabbim nazalardan korusun. ndk ya asik oldum zaten o gözler ne güzel öyle... yarabbim nazar degmesin.. tü tü tü masallah :)
canım sıkkınnnnnnnnnnnn, yarın doktora gitmem lazımm.. nasıl izin alacağım şirkettennnnnnnnnnn
pazartesi de kesin aşılama için çağırırrrr napcam nasıl izin alayımm akıl verinnn çok sıkıntıdayımmm
(((((((
bebişim hastayım dersin o kadar da vicdansız değillerdir heralle diyorum ama bebim patronda vermiyor izin 10 aydır sadece düğünümde izin kullandımcanım sıkkınnnnnnnnnnnn, yarın doktora gitmem lazımm.. nasıl izin alacağım şirkettennnnnnnnnnn
(((((((
ceylancım ben size moral vermek için geldim
Uğurumuzsun canım Paşanın İsmi ne Hemen anneler bölümüne ekliyim ilk meleğimiz olsun :Saruboceq::lepi::lepi:
ayşecim çok güzelmişsin
kızlar soruma kımse cevap vermedı derye nerelerde bırsey vaarda benım mı haberım yok. reglısı geldıde depresyon mu takılıyor bır haftadr gorenmıyorum
tesekkür ederim canim sende öylesindir eminim..bütün Anne adaylari güzeldir öyle degilmi?:ecrin_bebek: