• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

gördüm gibi geldi ama simdi baktim yoktu bende yanlis hatirliyorumdur dedim fisfisfis sarisin gelinlikli olan resimlermiydi sana ait olan ? yanlismiyim yoksa

tekrar yüklüyorum bebişim

canım bende adet olacakmışım gibi karın ağrısı oldu.akıntım fazlalaştı.göğüs ağrım oldu.iştahım arttı.adetime 1 gün kala test yaptım.yani bugün.1 saat önce.test pozitif çıktı.akşam da kan testi yaptıracağım.çok mutluyum.darısı isteyen herkesin başına.süprizzzzzhihoyyyt

canım bende adet olacakmışım gibi karın ağrısı oldu.akıntım fazlalaştı.göğüs ağrım oldu.iştahım arttı.adetime 1 gün kala test yaptım.yani bugün.1 saat önce.test pozitif çıktı.akşam da kan testi yaptıracağım.çok mutluyum.darısı isteyen herkesin başına.süprizzzzzhihoyyyt

insallah kanda pozitifdir canim..iyi haberlerini bekleriz..darisi cift cizgiyi görmek isteyenlerin basina insallah

feriha tebrik ederim canım darısı başımıza olsun

ebru1987 cok güzelmissin masallah..Allah seni kocana bagislasin cok yakismissiniz..bu güzel yuvaya en kisa zamanda bi melek gelsin insallah.

ebru1987 cok güzelmissin masallah..Allah seni kocana bagislasin cok yakismissiniz..bu güzel yuvaya en kisa zamanda bi melek gelsin insallah.

ağzın bal yesin canım ya çok saol inş bir melek süsler bu yuvayı rabbim isteyen kimseyi aratmadan versin bebişlerini:Saruboceq:

kıslar nerdesiniz nedn sustunuz

amin canim..

bende müsade isteyim kocis gelicek masayi hazirlayim.. kendine iyi bak.. birdahaki gelmeme forumda muhabbet koyulasir umarim..herkes sustu birden.. hadi by bys kizlar

aalllllllllllloooooooooooooooo

AY KUZUM 21 NE TATLI İNANMIYCAN AMA EĞER OĞLUM OLURSA ADI YİĞİT DEMİŞTİM TAAA EVLENMEDEN ÖNCEEE ALLAHIN İŞİ İŞTE TABİ HAYIRLISNI KIZ ERKEK HİÇ FARK YAPMA Z UYY MELEĞİM BİR OLSUN DAİNŞkaydirigubbakcemile

ann_lee, ndk+, necla_cevk, tubacik, zeynep1978 kıslar nerdesiniz ya nerdeyseniz bizde oraya gelelim

burdayız arkadaşım ama ben sürekli yazamıyorum müşteri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum

Back