Ceylancım içim ümitle dolu görmelisin :dance: inanılmaz belirtiler var ama hayırlısı, azmettim ama ctsi test yapcam, bu defa beklicem herseferinde hüsran çok kötüüü :a015: dua ediyor musun kısss bana :teselli:
kızlar bende saçımı kestircem bayagı uzun çünkü eşim kızıo hamileyken kestirilmez die uyus edio beni ama yazın belimi geçer ya çıldırırım bu saçla kesilmezmi hamişken
onancımm daha test yapmadın mı fıstık:1shok:
canım dun foto koydum demıssın ama ben profiline baktım goremedim foto moto kaydirigubbakcemile3
Sigarayı bırakanlara ve bırakmak isteyenlere KOCAAMAAAANN ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ istiyorum aferin kızlar bebiş istemek o kadar kolay değilllllll baştan aşağı fedakarlık istiyo bu minnoşlar içmeyin bırakınn hemde hamile olmayı beklemeden bırakınnnnn çoooooooookkkkkkk iyi beslenelimmmmmm bebişler gelmeden hazırlayın bünyeyi bak sora allah korusun bebişlerde bi problem çıkarsa kendimizi hiç affetmeyissssss Allahım korusunnnnnnnn :Saruboceq:
güzelim günüm bugün kırmızı kart görmezsem yapcam testi :sm_cool: dün koymuştum 2 dk koycam yine bak hemen olur mu?
Canım benim tek senin için hepiniz için dua ediyorum Daima :Saruboceq:
İnşasllah hamile çıkar bugün pek hareketli bir hafta yaşamadık kötükedihüso
banada mantıksız gelio zaten ben bu c.tesi ucundan aldırım inceltim biraz bari kociş affeder nasılsa:)
olur bekliom
bende sigara iiçiyordum hamile oldugumu ögrenince bıraktım 11aydır sigara içmiyorum
Saol canım benim flaşı da patlatmışım ayna gibi çıkmışım kıssss kaydirigubbakcemile3 sende koysana göriiim seni de
Saol canım benim flaşı da patlatmışım ayna gibi çıkmışım kıssss kaydirigubbakcemile3 sende koysana göriiim seni de
ben isteyim canım yaa.bu pc de fotom yok.unutmazsam yarın koyarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?