• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

belkide hala yumurtluosun bozo adetine 11 gün felan var sen çalışmalara devam et

kıs ceylan yamansak seni hamiş sandı galiba allah söletio bak görürsün

ebrubu canım arkadaşım şüanki üzüntünü tahmin edebiliorum ama gerçekten kocanın sana ihtiyacı var. sımsıkı sarılın birbirinize ve destek olun. bence farklı bir dr.ada daha görünün son durumla ilgili. Rabbimin her verdiğinde bir hayır vardır emin ol. hayırlı zamanda hayırlı evlat inşşaaallah. dualarım seninle canım benim. tevekkül et dua et ama asla şüphe etme duandan. seni kocaman öpüyorum ve hep yanında olduğumuzu bilmeni istiyorum keşke elimizden birşey gelse. tek gelen dua ve sürekli dualarımdasın

canimmm cok sagol destegin icin...bakalim gorecegiz tatlim yaa..yikilmis durumdayim..prolaktin derdi bitmeden bu basladi hakkimizda hayirlisi ne yapalim :1no2: benim de dualarim sizinle inan ki her firsatta dua ediyorum hayirlisi olsun diye
hatta acaba cok mu kafaya taktim diyorum ...kk ne de bir sure girmesem iyi olacak sanirsam

Ne olsun Ceylanım yaa, adetime 4 gün var, hiç belirti yok, bekleyip duruyorum, sende ne var ne yok? bu arada hamile kalıpta ortadan kaybolanları bende farkediyorum her ne kadar düzenli olarak takip edemesem de... Ayıp ediyorlar gerçekten ama işimiz bitti diye düşündüler heralde :)) Bu arada Derya yı bende merak ediyorum arkadaşlar, hiç haberi olan yok mu?

belkide hala yumurtluosun bozo adetine 11 gün felan var sen çalışmalara devam et

kıs ceylan yamansak seni hamiş sandı galiba allah söletio bak görürsün

İnşallah canım okuyunca heyecan yaptım değişik bir duyguymuşsenağlama
ceylancım tünaydın nasılsın yeni hamileler kımle yazarmıısn

Zeyno55 hamilemiz başka yok şimdilik akşama çoğalabilir onlar kendilerini biliyor :lepi::lepi:

Ne olsun Ceylanım yaa, adetime 4 gün var, hiç belirti yok, bekleyip duruyorum, sende ne var ne yok? bu arada hamile kalıpta ortadan kaybolanları bende farkediyorum her ne kadar düzenli olarak takip edemesem de... Ayıp ediyorlar gerçekten ama işimiz bitti diye düşündüler heralde :)) Bu arada Derya yı bende merak ediyorum arkadaşlar, hiç haberi olan yok mu?

Valla defalarca msj attım özeline akreple çok yakındı ya ona soruyorum yok inşallah iyidir ösledim tortu mühendisini ilk gebeliklerde belirti olmayabilir 4 Gün sonra gel emi..Hadi hayırlısı canım kasıklarında hiç ağrı varmı a.s.

canimmm cok sagol destegin icin...bakalim gorecegiz tatlim yaa..yikilmis durumdayim..prolaktin derdi bitmeden bu basladi hakkimizda hayirlisi ne yapalim :1no2: benim de dualarim sizinle inan ki her firsatta dua ediyorum hayirlisi olsun diye
hatta acaba cok mu kafaya taktim diyorum ...kk ne de bir sure girmesem iyi olacak sanirsam

canım çok takılmamaya çalış nolur. takıldıkçada üst üste gelir sanki. eğer kafan daha rahat olabilecekse girme bir süre ara ver canım. ama bizi tamamen unutma arada okumasanda kendin hakkında bilgi ver çık olurmu seni merak ederiz sonra. :teselli:a.s.

ben bide incir kürünü yapıyrm yapan warmı arnızda

Ben sana dememişmiydim denemediğim hiçbişey kalmadı kaydirigubbakcemile3yani ben denedim neyini soracaksın bitanem yumurtaların kendiliğinden büyümesini sağlıyor ama sağlıklı da büyütüyormuş hayırlısı..:1hug:

Valla defalarca msj attım özeline akreple çok yakındı ya ona soruyorum yok inşallah iyidir ösledim tortu mühendisini ilk gebeliklerde belirti olmayabilir 4 Gün sonra gel emi..Hadi hayırlısı canım kasıklarında hiç ağrı varmı a.s.

Ceylan kasıklarım geçen haftadan beri yaklaşık 10-12 gündür inanılmaz derecede çok ağrıyor, yürürken, oturup kalkarken, hatta dinlenme modunda iken bile ağrıyor, bunun dışında ara ara baş dönmesi var, başkada hiç belirti yok canım, ama bu kasık ağrısını ilk defa bu ay yaşıyorum, ümitlenmek istemiyorum ama inşallah bebiş vardır canım yaa..

Valla defalarca msj attım özeline akreple çok yakındı ya ona soruyorum yok inşallah iyidir ösledim tortu mühendisini ilk gebeliklerde belirti olmayabilir 4 Gün sonra gel emi..Hadi hayırlısı canım kasıklarında hiç ağrı varmı a.s.[/QUOT
ben akrebide gormuorum.aksamları mı girio yine foruma

Ben sana dememişmiydim denemediğim hiçbişey kalmadı kaydirigubbakcemile3yani ben denedim neyini soracaksın bitanem yumurtaların kendiliğinden büyümesini sağlıyor ama sağlıklı da büyütüyormuş hayırlısı..:1hug:[/QUOT

işe yaradımı diye sorucaktımm

Back