• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

bozocum ben anlayamadım yanlış anlamadıysam adetine 14 gün varken kan testi yaptırmışsın canım yaaaa yani yumurtlama zamanında yaptırmışsın o zaman nası çıksın daha yumurtlamamıştın bile belki neden bu kadar erken yaptırdıgını anlamadım , adet bitince gün aşırı ilişki yapman lasım özeliikle yumurtlama günlerinde yani adetten itibaren 13-14-15-16-17 günler tabiki hanile olabilirsin ama şimdi sakın test yapma adetine daha var bekle adet gecikirse yap canım tamammıkaydirigubbakcemile5

ben ocak ayınki adetimn üztüne oldum sandım ondn yaptrdm eşimde çok ısrr etti yaptr diye aklında kalmsn diye hayırlısı baklım bu ay ihtimal warmıdr ki

bizim ilk ayımız ne biliym korktum bi anda şimdiye kdr hiç byle düşnmemiştim ama doğru ps etmek yok daha yolun çok başındayımkaydirigubbakcemile4

ilk aydan pes edilir mi yaa..? bak burda insanlar kaç aydır uğraşıyo da pes etmiyo, sana ne oluyo ilk aydan daha.. allah kimseye kötü acılar yaşatmasın, sağlığımız sıhhatimiz yerinde, hepimizinde melekleri olacak görün bakın, melekler zamanını bekliyor anneleri, sabredin sizde biraz.. :))

Seda ya nasıl bıraktın birden bende azaltım günde 5 tane indim
hamile kalırsam hemen bırakcam ama

olmuyor canım öyle hamile kalırsam bırakırım demekle bende hep öyle diyordum ama canım sıkılıyordu daha çok içiyordum dr gittim dedi ki sıgara içmek dedi gebeliği erteler dedi kesinlikle bırakman lazım dedi gebe kalman için ve bide geçen ay bir arkadaşım evlendi bu ay hamile kalmış eşim eve geldi dedi aynur hamileymiş şaşırdım nispet yaptı dediki elalemin karılarrı beslenmelerine iyi bakıyor sütle yogurtla besleniyor ve hemen hamile kalıyor sende zıkkım gibi sıgara içiyorsun dedi zoruma gitti bırakıcam dedim ve paketi bırakatım masaya koydum içmadim ve bugün 13 gün oldu canım hiç istemiyor ara ara krizler geliyor 15 dakka sürüyor geçiyor günden güne azalıyor.

kızlar derya bır haftadır yok ya ne oldu bırsey varda benım mı haberım yok. aranızda ozelden falan gorusen var mı neden gozukmuyor hemde bır haftadır.........

kızlar bugün arkadaşım bana bir olay anlattı. ve ben üzüntümden utandım. birdaha nekadar regl olursam olayım üzülmemeye karar verdim. yakınlarından biri erkek çocukları olsun diye çok dua etmişler ama dlei gibi istiyolarmış. sonra Rabbim vermiş bir bebek hemde erkek. mutluluk o biçim bebek 5 aylık olunca görmeiğini farketmişler.(Allahım korusun) tabi hemen dr.a. dr dan bir haber daha kulaklarıda duymuyormuş 1 tanesi sadece %50 duyuyormuş. Allahım saklasın herkesi tabi aile perişan bebeğin annesi diyormuş ki okadar çok dua ettimki peygamber efendimi çağırdım hep yardıma bildiğim nekadar evliya varsa dua ettim yardıma çağırdım. böyle 2 ay geçiyor. sonra çocukta değişiklik farkediyorlar ve dr.a gidiyolar. (bu arada dr. düzelmesi imkansız gibi birşey diyor onlara) herkes şokta çünkü bebek düzeliyor. kulakları duyuyor gözleri görmeye başlıyor. sadece bakınca bebekte bir rahatsızlık geçirdiği belli olan emareler kalıyor dış görünüşünde. ama düzeliyor maşşallah. Rabbim bir daha yaşatmasın. bu çok yakın bir arkadaşımın yakının başına gelmiş yeni bir olay bebek hala küçük. ben bunu duyduktan sonra Rabbim en hayırlsını sen bilirsin dedim ve sustum artık neden olmuyo asla demiycem sizede nacizane tavsiyemdir arkadaşlar. tabiki araştıralım gerekeni yapalım ama asla bunun için üzülmeyelim. belki o bebek 1 sene sonra gelseydi bişey olmıcaktı. belki o anda annede yada babada olan bilinmyen geçici bir rahatsızlık yğzğnden böyle oldu bilemeyiz dimi canlarım

helal olsun sedacım valla helal olsun bırakmışsın bravoo

bozocum neden bu ay olamıyacagını düşünüosun ilişkiye girmedinizmi ? o kantestini unut onla alakası olamaz yumurtlamada yaptırdıgın kan tesinten bişe çıkmaz tatlım

kızlar bugün arkadaşım bana bir olay anlattı. ve ben üzüntümden utandım. birdaha nekadar regl olursam olayım üzülmemeye karar verdim. yakınlarından biri erkek çocukları olsun diye çok dua etmişler ama dlei gibi istiyolarmış. sonra Rabbim vermiş bir bebek hemde erkek. mutluluk o biçim bebek 5 aylık olunca görmeiğini farketmişler.(Allahım korusun) tabi hemen dr.a. dr dan bir haber daha kulaklarıda duymuyormuş 1 tanesi sadece %50 duyuyormuş. Allahım saklasın herkesi tabi aile perişan bebeğin annesi diyormuş ki okadar çok dua ettimki peygamber efendimi çağırdım hep yardıma bildiğim nekadar evliya varsa dua ettim yardıma çağırdım. böyle 2 ay geçiyor. sonra çocukta değişiklik farkediyorlar ve dr.a gidiyolar. (bu arada dr. düzelmesi imkansız gibi birşey diyor onlara) herkes şokta çünkü bebek düzeliyor. kulakları duyuyor gözleri görmeye başlıyor. sadece bakınca bebekte bir rahatsızlık geçirdiği belli olan emareler kalıyor dış görünüşünde. ama düzeliyor maşşallah. Rabbim bir daha yaşatmasın. bu çok yakın bir arkadaşımın yakının başına gelmiş yeni bir olay bebek hala küçük. ben bunu duyduktan sonra Rabbim en hayırlsını sen bilirsin dedim ve sustum artık neden olmuyo asla demiycem sizede nacizane tavsiyemdir arkadaşlar. tabiki araştıralım gerekeni yapalım ama asla bunun için üzülmeyelim. belki o bebek 1 sene sonra gelseydi bişey olmıcaktı. belki o anda annede yada babada olan bilinmyen geçici bir rahatsızlık yğzğnden böyle oldu bilemeyiz dimi canlarım

AYY ÇOK HAKLISN ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kedicim aynen ben herzaman diyorum hayırlı ise olsun hayırsız ise olmasınhep böle dua ettim hamile kalmadan önce hatta ilk hamileligimde eyip sultana gittim duamı ettim allahım hayırlı eyle die ordan çıktım düşük yaptım dedim demekki rabbim baan acıdı bi sakatlıgı vardı demekki dedim kendimi hep teselli ettim rabbim gene verdi allahıma bin şükür her zaman herşeyin hayırrlısı ben hep bunu bilir bunu sölerim bol bol dua edin kızlar allaha sıgının

Ceylaaann, nasılsın canımcım? Hiç sesin solugun çıkmıyor, pas vermiyorsun bakıyorum da.

aşkolsun simenay şimdi girdim bende neden pas vermiyim eskilerden kimsecikler kalmıyor yenilerde hamiş tebriklerini alıp kaçıyor nevar neyok
baktım milletin canı sıkkın onlara kızıyorum kaydirigubbakcemile3
Şubatı hatırlatmadan enerjileriş gelmiyora.s.

yaa tamamo zaman bozocu umutsuzlık için hiçb i sebeb yok elinden geleni yapmışsın adetinede daha var sana düşen beklemek canım olumsuz bi durum yok:)

Back