kızlar bugün arkadaşım bana bir olay anlattı. ve ben üzüntümden utandım. birdaha nekadar regl olursam olayım üzülmemeye karar verdim. yakınlarından biri erkek çocukları olsun diye çok dua etmişler ama dlei gibi istiyolarmış. sonra Rabbim vermiş bir bebek hemde erkek. mutluluk o biçim bebek 5 aylık olunca görmeiğini farketmişler.(Allahım korusun) tabi hemen dr.a. dr dan bir haber daha kulaklarıda duymuyormuş 1 tanesi sadece %50 duyuyormuş. Allahım saklasın herkesi tabi aile perişan bebeğin annesi diyormuş ki okadar çok dua ettimki peygamber efendimi çağırdım hep yardıma bildiğim nekadar evliya varsa dua ettim yardıma çağırdım. böyle 2 ay geçiyor. sonra çocukta değişiklik farkediyorlar ve dr.a gidiyolar. (bu arada dr. düzelmesi imkansız gibi birşey diyor onlara) herkes şokta çünkü bebek düzeliyor. kulakları duyuyor gözleri görmeye başlıyor. sadece bakınca bebekte bir rahatsızlık geçirdiği belli olan emareler kalıyor dış görünüşünde. ama düzeliyor maşşallah. Rabbim bir daha yaşatmasın. bu çok yakın bir arkadaşımın yakının başına gelmiş yeni bir olay bebek hala küçük. ben bunu duyduktan sonra Rabbim en hayırlsını sen bilirsin dedim ve sustum artık neden olmuyo asla demiycem sizede nacizane tavsiyemdir arkadaşlar. tabiki araştıralım gerekeni yapalım ama asla bunun için üzülmeyelim. belki o bebek 1 sene sonra gelseydi bişey olmıcaktı. belki o anda annede yada babada olan bilinmyen geçici bir rahatsızlık yğzğnden böyle oldu bilemeyiz dimi canlarım