zeynocum gözün aydınn...
EVET TATLIM BENDE DUYDUM AMA SAYILARI GİTGİDE AZALIYOR BE GÜLÜM MESLEK AŞKI YERİNİ PARA AŞKINA BIRAKIYOR MALESEFklava: klava:
duydum ama hiç ölesini görmedi o sebeple neden se onlar bana filimlerde kaldı gibi geliyor benim iş tecrübelerimi saym sana neden böle dediğimi anlarsın zuzuucum hastanede mutemettilte çalıştım ve birsürü dr tanıdım dr muayenehanesinde çalıştım para konusunda ne kadar hassas olduklarını gözlerimle gördüm şimdi yine bir dr patronun var ve oda aynı
bana kimse cevap wermiyo byee
bu genellemeler beni çok üzüyo..ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum..babam doktor..bazen sabah uyanırdık babam ewe yeni gelmiş..bütün gece köylerde..sabah bi duş alıp yine hastaneye..kimsenin gitmeye tenezzül etmediği yerlere giderdi..fırtına sis ıssız yerlere..alır götürürlerdi babamı..bazen korkardık o gidince uyuyamazdık..akşamları ew telefonu çalınca deli olurdum yine babamı biyere çağırıcaklar göremicem diye..hala da öyle..nezaman tel çalsa koşar..we emin olun, o kiminin parası kiminin duası sadece filmlerde yok..mesleğin zorluklarını bi bilseniz..canınızı yakan bi doktordan bahsetmek başka,onun yüzünden hepsini karalamak başka..tepkim abartı gelebilir belki ama bu konuda hassasım...gerçekten..
günaydın kızlar
bozo hayırdır.. bişeymi sordun
hoşbulduk tatlım iyiyim okula gitcen birazdan sen nasılsınhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 BAHARCAN HOŞGELDİN CNM NASILSIN
günaydın dedım kımse cevap bıle vermedı kustum ısteeee hıhhh:1closedeyes:
KIZLAR MORALIM BOZUK KOCAM ARADI AZ ÖNCE AYIN 17 DE YURD DIŞINA GİDİYOR ADAM YAA 1 HAFATA YOK ELİMİ ÇABUK TUTMAK ZORUNDAYIM.....kaydirigubbakcemile
BU AY GİTTİ KIZLARRR OF YAAAA
hoşbulduk tatlım iyiyim okula gitcen birazdan sen nasılsın
günaydııııııınnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?