• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

EVET TATLIM BENDE DUYDUM AMA SAYILARI GİTGİDE AZALIYOR BE GÜLÜM MESLEK AŞKI YERİNİ PARA AŞKINA BIRAKIYOR MALESEF :oklava::oklava:

duydum ama hiç ölesini görmedi o sebeple neden se onlar bana filimlerde kaldı gibi geliyor benim iş tecrübelerimi saym sana neden böle dediğimi anlarsın zuzuucum hastanede mutemettilte çalıştım ve birsürü dr tanıdım dr muayenehanesinde çalıştım para konusunda ne kadar hassas olduklarını gözlerimle gördüm şimdi yine bir dr patronun var ve oda aynı

bu genellemeler beni çok üzüyo..ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum..babam doktor..bazen sabah uyanırdık babam ewe yeni gelmiş..bütün gece köylerde..sabah bi duş alıp yine hastaneye..kimsenin gitmeye tenezzül etmediği yerlere giderdi..fırtına sis ıssız yerlere..alır götürürlerdi babamı..bazen korkardık o gidince uyuyamazdık..akşamları ew telefonu çalınca deli olurdum yine babamı biyere çağırıcaklar göremicem diye..hala da öyle..nezaman tel çalsa koşar..we emin olun, o kiminin parası kiminin duası sadece filmlerde yok..mesleğin zorluklarını bi bilseniz..canınızı yakan bi doktordan bahsetmek başka,onun yüzünden hepsini karalamak başka..tepkim abartı gelebilir belki ama bu konuda hassasım...gerçekten..

bu genellemeler beni çok üzüyo..ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum..babam doktor..bazen sabah uyanırdık babam ewe yeni gelmiş..bütün gece köylerde..sabah bi duş alıp yine hastaneye..kimsenin gitmeye tenezzül etmediği yerlere giderdi..fırtına sis ıssız yerlere..alır götürürlerdi babamı..bazen korkardık o gidince uyuyamazdık..akşamları ew telefonu çalınca deli olurdum yine babamı biyere çağırıcaklar göremicem diye..hala da öyle..nezaman tel çalsa koşar..we emin olun, o kiminin parası kiminin duası sadece filmlerde yok..mesleğin zorluklarını bi bilseniz..canınızı yakan bi doktordan bahsetmek başka,onun yüzünden hepsini karalamak başka..tepkim abartı gelebilir belki ama bu konuda hassasım...gerçekten..

canım maksatım hamiş hamiş seni sinirlen dirmek değil senin baban ne kadqar güzel hayır duası almış ama şöle diyim o zaman bunuda lüften yanlış anlama yeni nesil dr lar diyim ortasını bulalım oldumu

Zuzucum çok haklısn var tabi baban gibi değerli doktorlar ve sonsuz saygı duyuyorum ama malesef kanımızı emen doktorlarda var bu da bir gerçek ama
sen alınma kuşum babana da sonsuz saygılar

günaydın kızlar geçmişe şöle bir bakmaya çalıştım ama tabiki hepsini okuyamadım. varmı yeni haberler.
ebrubu canım geçmiş olsun. vardır Rabimin bir bildiği tatlım. derdimzizin çaresi olsun yeterki. Allahım çaresiz dert vermesin canım benim. Dua edelim birbirimize gelicek meleklerimiz hepsinin üstünden geleceğiz hep beraber inşallah

ben ikincide kalmıştım yamansak

zuzucum biz genel olarak konuşuyoruz tabiki istisnalar var 5 parmagın beşi bir degil benimde eşim yıllarca hastanede çalıştı , benim bi arkadaşım 4 aylık bebegini düşürdü deli gibi kanaması varken parayı önce verin yoksa kürtaja almam dien bi doktor yüzünden kan kaybından ölecekti öle olaylar yaşanoki bu ülkede kurunun yanında yaşta yanar biraz senin babam istisnadır ve bilyorum ki böle bi çok istisna vardır ama şuda bi gerçekki insanlık ölmek üzere artık tek gerçek para olmak üzere

zuzum canım sen daha fazla üzülme diye yazdıkalrımı sildim canım yaşanmamış söylenmemiş farzedelim lütfen

KIZLAR MORALIM BOZUK KOCAM ARADI AZ ÖNCE AYIN 17 DE YURD DIŞINA GİDİYOR ADAM YAA 1 HAFATA YOK ELİMİ ÇABUK TUTMAK ZORUNDAYIM.....kaydirigubbakcemile

BU AY GİTTİ KIZLARRR OF YAAAA

Back