Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin zuzucum aminkaydirigubbakcemile5 bulantıların başladımı tatlım senin bende hala tık yok :S
Tıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım
canımcım bende seninle aynuı fikirdeyim. 1981 dogumluyum ve 3 yıllık evliyim. korunmayı bırakalı 4 ay oldu.zamanıdır diye dusundum. ama bazı kisiler daha 20-21 yasında birkac aylık evli olmalarına ragmen bebekte bebek diolar kaydirigubbakcemile3 belki bi bildikleri vardır ama banada bazen ilginc gelio delikafadulden
ceylancım aynen katılıyorum bu konuda sana evlenmiş barklanmış bi kadın ister 20 olsun ister 25 çocuk için hep aynı şeyi hisseder aynı duygularla ister ve bekler ben ilk 2 sene niye korundum diye bile çok üzüldümTıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım
amin zuzucum aminkaydirigubbakcemile5 bulantıların başladımı tatlım senin bende hala tık yok :S
çok sevindim gülümyok hayatım problem yok..
bende 21 yaşındayım ve bebek isityorum bence isteyen herkes istediği zanan anne olabilir ben de kimse yanlış anlamasın lütfen bu gün birilerinin kalbini kıracağım diye kendimi kasıyorum ama geç anne olmak istemiyorum zaten olmuyor 3 aydır demekki bir şeyler var tedavi olmamı gerektirecek eger 25 imi beklesem anne olmak için geç kalacaktım yıllarca tedavi görecektim yaş sınıra geldi dayandı o zaman ne olacak bence benim için anne olmanın tam zamanı herkes ne zaman isterse o zamn anne olur ilginç gelmesin yanicanımcım bende seninle aynuı fikirdeyim. 1981 dogumluyum ve 3 yıllık evliyim. korunmayı bırakalı 4 ay oldu.zamanıdır diye dusundum. ama bazı kisiler daha 20-21 yasında birkac aylık evli olmalarına ragmen bebekte bebek diolar kaydirigubbakcemile3 belki bi bildikleri vardır ama banada bazen ilginc gelio delikafadulden
Tıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım
yaprak döükümdeki ferhunde war yaa uyussss onaa ama wallaa huyum benzemioo wallaaaaaaa :1shok:
ay sorma tatlım yaa biz de 6 aydır evliyiz, geçen ay korunmadık olmadı. bu ayda denicez bakalım ama geçen aydan boyumun ölçüsünü aldım ben. öyle bel bağlamıştım ve ümitlenmiştim ki idrar testi yaptım çıkmayınca tuttum kan testi de yaptırdım. onda da çıkmayınca pıt adet gördüm. ve anladım ki bu topik başa bela kardeş. sonra sakin olmaya ve akışına bırakmaya karar verdim. daha ilk deneme de bile insan sardırdı mı tam sardırıyor. onun için burdaki arkadaşlara panik olmamalarını ve zamanını beklemelerini salık veriyorum. gerisi Allah'a kalmış..
koyverdin mi gidiyor çünkü..klava:[/QUOT
umarım kısa surede olur bebisin.rahat ol kaydirigubbakcemile5
yasım kucuk olsaydı sanıyorum ki cok fazla panik yapmazdımkaydirigubbakcemile3 ama her insanın hayata bakısı farklı oluo tabii ki
ay sorma tatlım yaa biz de 6 aydır evliyiz, geçen ay korunmadık olmadı. bu ayda denicez bakalım ama geçen aydan boyumun ölçüsünü aldım ben. öyle bel bağlamıştım ve ümitlenmiştim ki idrar testi yaptım çıkmayınca tuttum kan testi de yaptırdım. onda da çıkmayınca pıt adet gördüm. ve anladım ki bu topik başa bela kardeş. sonra sakin olmaya ve akışına bırakmaya karar verdim. daha ilk deneme de bile insan sardırdı mı tam sardırıyor. onun için burdaki arkadaşlara panik olmamalarını ve zamanını beklemelerini salık veriyorum. gerisi Allah'a kalmış..
koyverdin mi gidiyor çünkü..klava:
çok sevindim gülüm
bende 21 yaşındayım ve bebek isityorum bence isteyen herkes istediği zanan anne olabilir ben de kimse yanlış anlamasın lütfen bu gün birilerinin kalbini kıracağım diye kendimi kasıyorum ama geç anne olmak istemiyorum zaten olmuyor 3 aydır demekki bir şeyler var tedavi olmamı gerektirecek eger 25 imi beklesem anne olmak için geç kalacaktım yıllarca tedavi görecektim yaş sınıra geldi dayandı o zaman ne olacak bence benim için anne olmanın tam zamanı herkes ne zaman isterse o zamn anne olur ilginç gelmesin yani
bu konuda biraz hassasım kimse sözlerimin kusuruna bakmasın daha öncede böle denmişti gerekli açıklamayı yaptıgımı sanıyrdum ama
bencede yaşla bilr alakası yok anneliğin
sen niye bu kadar alındın kı anlamadım :sm_confused:
dikkat ettiysen her insanın hayata bakıs acısı demistim. sen bu yasta anne olmak istersin ben o yastayken universitede oldugum icin bana cok erken gelir. kimsenin uzerine alınmasına gerek yok bu tarz seyleri. cunku bu bakıs acısıdır ve kisiden kisiye degisir
Tıff burda bebekten çok öyle bır dostluk bırbırıne bağlılık var ki hiç bir topicte bu denli içten olabileceğini düşünemıyorum okuytanlar yanlış anlamasın lütfenn
bende bu konuda hassas olduğumu kimsenin alınmamasını söledim
Kızlarrr gerilmenin anlamı yokk herkezin kendi hayatıı kendi kararııı onlar genç anne olmayı seçio bizler daha geç bi yaşdaa!!sonuçda herkez kendi hayatından sorumludur kendine güvenio yapıo yani!!!