• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

amin zuzucum aminkaydirigubbakcemile5 bulantıların başladımı tatlım senin bende hala tık yok :S

4 gündür filan war ..bugün biraz rahatım ama 3-4 gündür sabahtan akşama kadar kesintisiz bulanıyo..keyfini çıkar hazır başlamamışken :)

walla canım yani şimdiki aklım olsa ewlendiğimde kocama güveniosam ewliliğime güveniosam ee maddi durumumda el veriosa hemen yaapardım çocuğu yaş ilerledikce hem fiziksel olarak hemde ruhen daha zorlanıosun 20-24 yaşlarındaki enerjimle sabrımla şimdiki aynı değil ayrıca şimdi kist war o war bu war derken çocuk olana kadar yaş farkımız epeyy olacak :(:(

canımcım bende seninle aynuı fikirdeyim. 1981 dogumluyum ve 3 yıllık evliyim. korunmayı bırakalı 4 ay oldu.zamanıdır diye dusundum. ama bazı kisiler daha 20-21 yasında birkac aylık evli olmalarına ragmen bebekte bebek diolar kaydirigubbakcemile3 belki bi bildikleri vardır ama banada bazen ilginc gelio delikafadulden

ay sorma tatlım yaa biz de 6 aydır evliyiz, geçen ay korunmadık olmadı. bu ayda denicez bakalım ama geçen aydan boyumun ölçüsünü aldım ben. öyle bel bağlamıştım ve ümitlenmiştim ki idrar testi yaptım çıkmayınca tuttum kan testi de yaptırdım. onda da çıkmayınca pıt adet gördüm. ve anladım ki bu topik başa bela kardeş. sonra sakin olmaya ve akışına bırakmaya karar verdim. daha ilk deneme de bile insan sardırdı mı tam sardırıyor. onun için burdaki arkadaşlara panik olmamalarını ve zamanını beklemelerini salık veriyorum. gerisi Allah'a kalmış..
koyverdin mi gidiyor çünkü.. :oklava:

Tıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım
ceylancım aynen katılıyorum bu konuda sana evlenmiş barklanmış bi kadın ister 20 olsun ister 25 çocuk için hep aynı şeyi hisseder aynı duygularla ister ve bekler ben ilk 2 sene niye korundum diye bile çok üzüldüm
amin zuzucum aminkaydirigubbakcemile5 bulantıların başladımı tatlım senin bende hala tık yok :S

canım biliyomusun 4+6 da gördük keseyi ama minicikti büyür güzelce dimi

yok hayatım problem yok..
çok sevindim gülüm
canımcım bende seninle aynuı fikirdeyim. 1981 dogumluyum ve 3 yıllık evliyim. korunmayı bırakalı 4 ay oldu.zamanıdır diye dusundum. ama bazı kisiler daha 20-21 yasında birkac aylık evli olmalarına ragmen bebekte bebek diolar kaydirigubbakcemile3 belki bi bildikleri vardır ama banada bazen ilginc gelio delikafadulden
bende 21 yaşındayım ve bebek isityorum bence isteyen herkes istediği zanan anne olabilir ben de kimse yanlış anlamasın lütfen bu gün birilerinin kalbini kıracağım diye kendimi kasıyorum ama geç anne olmak istemiyorum zaten olmuyor 3 aydır demekki bir şeyler var tedavi olmamı gerektirecek eger 25 imi beklesem anne olmak için geç kalacaktım yıllarca tedavi görecektim yaş sınıra geldi dayandı o zaman ne olacak bence benim için anne olmanın tam zamanı herkes ne zaman isterse o zamn anne olur ilginç gelmesin yani
bu konuda biraz hassasım kimse sözlerimin kusuruna bakmasın daha öncede böle denmişti gerekli açıklamayı yaptıgımı sanıyrdum ama

Tıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım

bencede yaşla bilr alakası yok anneliğin

yaprak döükümdeki ferhunde war yaa uyussss onaa ama wallaa huyum benzemioo wallaaaaaaa :1shok:

ALLAH HUYUNU BENZETMESİN KUŞUM BOŞVER kaydirigubbakcemile3

YAŞLA ŞÖĞLE İLGİSİ VAR BENİM KOCAM BENDEN 13 YAŞ BÜYÜK BEN 25 YAŞINDAYIM RESMİDE 3 SENELİK EVLİYİM AMA 2 SENDERİ BERABERİM EŞİMLE ADAM HALİĞLE ÇOÇUK İSTİYOR YAŞI 37 KIZLARRRRRR Şeniz

ay sorma tatlım yaa biz de 6 aydır evliyiz, geçen ay korunmadık olmadı. bu ayda denicez bakalım ama geçen aydan boyumun ölçüsünü aldım ben. öyle bel bağlamıştım ve ümitlenmiştim ki idrar testi yaptım çıkmayınca tuttum kan testi de yaptırdım. onda da çıkmayınca pıt adet gördüm. ve anladım ki bu topik başa bela kardeş. sonra sakin olmaya ve akışına bırakmaya karar verdim. daha ilk deneme de bile insan sardırdı mı tam sardırıyor. onun için burdaki arkadaşlara panik olmamalarını ve zamanını beklemelerini salık veriyorum. gerisi Allah'a kalmış..
koyverdin mi gidiyor çünkü.. :oklava:[/QUOT

umarım kısa surede olur bebisin.rahat ol kaydirigubbakcemile5
yasım kucuk olsaydı sanıyorum ki cok fazla panik yapmazdımkaydirigubbakcemile3 ama her insanın hayata bakısı farklı oluo tabii ki

koyverdin mi gidiyor çünkü.. :oklava:

tıff ben sana daha öncede söyledim biz buraya sdece bebek için girmiyoruz birbirimizi merak ediyoruz ve arkadasız sen bu kadar etkileniyosan hamile lkalana kadar girme istersen

çok sevindim gülüm

bende 21 yaşındayım ve bebek isityorum bence isteyen herkes istediği zanan anne olabilir ben de kimse yanlış anlamasın lütfen bu gün birilerinin kalbini kıracağım diye kendimi kasıyorum ama geç anne olmak istemiyorum zaten olmuyor 3 aydır demekki bir şeyler var tedavi olmamı gerektirecek eger 25 imi beklesem anne olmak için geç kalacaktım yıllarca tedavi görecektim yaş sınıra geldi dayandı o zaman ne olacak bence benim için anne olmanın tam zamanı herkes ne zaman isterse o zamn anne olur ilginç gelmesin yani
bu konuda biraz hassasım kimse sözlerimin kusuruna bakmasın daha öncede böle denmişti gerekli açıklamayı yaptıgımı sanıyrdum ama

bencede yaşla bilr alakası yok anneliğin

sen niye bu kadar alındın kı anlamadım :sm_confused:
dikkat ettiysen her insanın hayata bakıs acısı demistim. sen bu yasta anne olmak istersin ben o yastayken universitede oldugum icin bana cok erken gelir. kimsenin uzerine alınmasına gerek yok bu tarz seyleri. cunku bu bakıs acısıdır ve kisiden kisiye degisir

sen niye bu kadar alındın kı anlamadım :sm_confused:
dikkat ettiysen her insanın hayata bakıs acısı demistim. sen bu yasta anne olmak istersin ben o yastayken universitede oldugum icin bana cok erken gelir. kimsenin uzerine alınmasına gerek yok bu tarz seyleri. cunku bu bakıs acısıdır ve kisiden kisiye degisir

bende bu konuda hassas olduğumu kimsenin alınmamasını söledim

Kızlarrr gerilmenin anlamı yokk herkezin kendi hayatıı kendi kararııı onlar genç anne olmayı seçio bizler daha geç bi yaşdaa!!sonuçda herkez kendi hayatından sorumludur kendine güvenio yapıo yani!!!

Tıff burda bebekten çok öyle bır dostluk bırbırıne bağlılık var ki hiç bir topicte bu denli içten olabileceğini düşünemıyorum okuytanlar yanlış anlamasın lütfenn

bende bu konuda hassas olduğumu kimsenin alınmamasını söledim

HAYATIM BU Bİ TEK SENDE YOK BİRAZ ERKEN EVLENEN İNSANLAR ARTIK BU ELEŞTİRİLERDEN SIKILDIKLARI İÇİN BU KONUDA HASSAS OLUYORLAR!!!ÇÜNKÜ HERKEZDEN AYNI TEPKİYİ GÖRÜOLAR EVLİMİZİN YAŞIN KAÇ AAAYYYY ÇOK KÜÇÜKSÜN DAHAAAAA YAZIKKK!!!KLASİK YANİ DEĞİŞMEZ a.s.

ohohohooo herkeş yanlış anlamış ay inşallah bebeğiniz olur gibi şeyler duymak istiyorsunuz ki inşallah olur zaten ama yeni evli arkadaşlar okudum. henüz 3. ayında bebek diyor ya da 4 kere denemiş olmamış olmuyor diye üzülüyor. doktorlar en az 1 yıl veriyor zaten. 1 yıl deneyin ondan sonra tedavi için araştırmaya başlarız diyorlar. yani 1 yıldan önce yapılan panik gereksiz bence. hepimiz kadınız bliyorum ki östrojenimiz tavan yapıyor bazen, özeniyoruz, imreniyoruz, hemen olsun istiyoruz ama ciddi bir sorun olmadan ve henüz 1 yıl geçmemişken üstelik yaşınız sınırda değilken gereksiz panik yapmayın bence. acizane tavsiyemdir. kimse akıl vermek olarak algılamasın. herkese sevgiler. yazılarınızı zevkle okuyorum, iyi niyetimle bir fikir vermek istemiştim sanırım yanlış anlaşıldım benneyaptımki

Kızlarrr gerilmenin anlamı yokk herkezin kendi hayatıı kendi kararııı onlar genç anne olmayı seçio bizler daha geç bi yaşdaa!!sonuçda herkez kendi hayatından sorumludur kendine güvenio yapıo yani!!!

yo hayır gerilmiyorum buraya üye oldugum zamanda böle bir şeyle karşılaşmıştım eskiler bilir kimseyide germek niyetim değil sadece ilginç karşıladı için benim hakkım değilmi diye düşünmeye başladım benmi panik yapıyorum diye ama panik de yapmıyorum vaktinin geldiğini düşünüyorum doğuncaya kadar 22 olurum o da annelik için ideal bir yaş gelişimini insan tamamlamış oluyor

Back