• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

zuzum seni çok mu kırdım canıkm yazmıyorsun da özür dilerim dahi konuşya gününü berbat ettim galiba

canım maksatım hamiş hamiş seni sinirlen dirmek değil senin baban ne kadqar güzel hayır duası almış ama şöle diyim o zaman bunuda lüften yanlış anlama yeni nesil dr lar diyim ortasını bulalım oldumu

Zuzucum çok haklısn var tabi baban gibi değerli doktorlar ve sonsuz saygı duyuyorum ama malesef kanımızı emen doktorlarda var bu da bir gerçek ama
sen alınma kuşum babana da sonsuz saygılar

ben ikincide kalmıştım yamansak

zuzucum biz genel olarak konuşuyoruz tabiki istisnalar var 5 parmagın beşi bir degil benimde eşim yıllarca hastanede çalıştı , benim bi arkadaşım 4 aylık bebegini düşürdü deli gibi kanaması varken parayı önce verin yoksa kürtaja almam dien bi doktor yüzünden kan kaybından ölecekti öle olaylar yaşanoki bu ülkede kurunun yanında yaşta yanar biraz senin babam istisnadır ve bilyorum ki böle bi çok istisna vardır ama şuda bi gerçekki insanlık ölmek üzere artık tek gerçek para olmak üzere

kızlar benim de amacım ortamı germek diildi..siz de kusura bakmayın..dediğim gibi çok hassasım bu konuda..daha bu sabah annemle konuştuk,baban çok yoruluyo bu aralar yüzünü zor görüyorum,adam çöktü filan dedi..üstüne de bunları okuyunca etkilendim.dayanamadım....Allah herkesi wicdanlı insanlarla karşılaştırsın..

kızlar selam bir kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorum. herkesin yaşı henüz çok genç belki 25 bile değilsiniz bir çoğunuz. bu kadar erkenken ve gençken panik yapmayın ve üzülerek bebek bebek bebek diye hayatı kendinize zehir etmeyin derim ben. valla yaşım 29 ama ben bile böle panik yapmıyorum aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

kıslar günaydın ben ptesi teset yaptrmıştım dğerm 1,00 çıkmıştı acaba bu ay hamile kalma ihitimailim warmı 23 de regli olucam

tatlım her ay hamile kalma ihtimalin var hem daha 15 gün varken adete test yaptırmışsın hemde daha yumurtlama döneminde tabiki negatif çıkar testin o test yaptığın günler değerlendirmen gereken günlerdi ve sonrasındada günasırı devam etmen gerekir adet gününden 3-4 gün öncesi kan testi yapıp sonuç alabilirsin

günaydın kızlar..ben test yapamadım çok yagmur yagıyor çıkmadım.kurstan gelirken alırım artık..adet sancılarım var pek ümitli degilim offf yaaa..

nere gidio kıs kocans ende git onunla izin al:)

YUNANİSTANA GİDİYOR İŞ İÇİN YA ÇOK SIKILIYOM HANDAN CIM OTELDE OTUR OTUR BİR İKİKERE GİTTİM AY PATLIYCAKTIM VALLA HEM İZİN ALAMAM DEDİMYA BİZİM İŞYERİ KAPANIYOR DURUMLAR KARIŞIK

HAYIRLISI BE GÜLÜM ALLAH BÜYÜK :a015:

kızlar selam bir kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorum. herkesin yaşı henüz çok genç belki 25 bile değilsiniz bir çoğunuz. bu kadar erkenken ve gençken panik yapmayın ve üzülerek bebek bebek bebek diye hayatı kendinize zehir etmeyin derim ben. valla yaşım 29 ama ben bile böle panik yapmıyorum aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

canım benim de 29 ve hala çocuk yok efet bi çocuğu çok genç ama insan bi kere anne olamk isteyince sanırım bu paniğe engel olamıo bence ii yapıolar biz bekledikde ne oldu zamanında yapsaydık şimdi kocamn olacaklardı senağlama

canımcım bende seninle aynuı fikirdeyim. 1981 dogumluyum ve 3 yıllık evliyim. korunmayı bırakalı 4 ay oldu.zamanıdır diye dusundum. ama bazı kisiler daha 20-21 yasında birkac aylık evli olmalarına ragmen bebekte bebek diolar kaydirigubbakcemile3 belki bi bildikleri vardır ama banada bazen ilginc gelio delikafadulden

Tıff çoğumuz 25 üstünde sen hata ediyorsun kimimize göre sen çok gençsin ve çocuk istemenin yaşla ne alakası olduğunu anlamadım

TIFF çoğumuz yine evliliklerinde 2-3 sene devirdi 3 sene erken bence senin yanlışın var yaşla alakası olduğunu düşünmüyor hem gençte olsak evlenmiş evli barklı bir bayan olaraktan 2-3 sene sonra bebek istemiyle yanıp tutuşmak çok doğal ve de bebek hasretin yüreğine düştü mü yaş maş dinlemiyorrrr

Back