Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hiç sevmiyom o kadını ama güzel allah için
canım maksatım hamiş hamiş seni sinirlen dirmek değil senin baban ne kadqar güzel hayır duası almış ama şöle diyim o zaman bunuda lüften yanlış anlama yeni nesil dr lar diyim ortasını bulalım oldumu
Zuzucum çok haklısn var tabi baban gibi değerli doktorlar ve sonsuz saygı duyuyorum ama malesef kanımızı emen doktorlarda var bu da bir gerçek ama
sen alınma kuşum babana da sonsuz saygılar
ben ikincide kalmıştım yamansak
zuzucum biz genel olarak konuşuyoruz tabiki istisnalar var 5 parmagın beşi bir degil benimde eşim yıllarca hastanede çalıştı , benim bi arkadaşım 4 aylık bebegini düşürdü deli gibi kanaması varken parayı önce verin yoksa kürtaja almam dien bi doktor yüzünden kan kaybından ölecekti öle olaylar yaşanoki bu ülkede kurunun yanında yaşta yanar biraz senin babam istisnadır ve bilyorum ki böle bi çok istisna vardır ama şuda bi gerçekki insanlık ölmek üzere artık tek gerçek para olmak üzere
kıslar günaydın ben ptesi teset yaptrmıştım dğerm 1,00 çıkmıştı acaba bu ay hamile kalma ihitimailim warmı 23 de regli olucam
nere gidio kıs kocans ende git onunla izin al:)
zuzum seni çok mu kırdım canıkm yazmıyorsun da özür dilerim dahi konuşya gününü berbat ettim galiba
kızlar selam bir kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorum. herkesin yaşı henüz çok genç belki 25 bile değilsiniz bir çoğunuz. bu kadar erkenken ve gençken panik yapmayın ve üzülerek bebek bebek bebek diye hayatı kendinize zehir etmeyin derim ben. valla yaşım 29 ama ben bile böle panik yapmıyorum aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlar selam bir kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorum. herkesin yaşı henüz çok genç belki 25 bile değilsiniz bir çoğunuz. bu kadar erkenken ve gençken panik yapmayın ve üzülerek bebek bebek bebek diye hayatı kendinize zehir etmeyin derim ben. valla yaşım 29 ama ben bile böle panik yapmıyorum aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
Baharcan 16 tam 16 sında yumurtlama tarihim 17 akşam gidiyor işte bakalım hayırlısı yaaaa
günaydın kızlar..ben test yapamadım çok yagmur yagıyor çıkmadım.kurstan gelirken alırım artık..adet sancılarım var pek ümitli degilim offf yaaa..
ben war ya gıcık oluom her hafta izliom ama sinir harbi yaşıorum resmen bide görenler aa ne kadar benziosun allah huyunu benzetmesin diolar allaammm yaaa
kime benziosun kişakkıdı