• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

zeynocum 1206 çok ii bideger bebişin büyümüş bayagı doktora gidersen keseni bile görebilrsin belki canım:))

patricia üsülme tatlım hsg çekilince hemencik hamiş olcaksın ben inanıom

çok uykum var:(

Gerçektenmi teşşekür ederim canım. Salı günü gidecem doktora. Herkes bir doktor ismi söylüy kime gideceğimide şaşırdım.

efet ya bütün doktorlar paracı artık allahım ssk gidenlere yardım etsin hastaların yüzüne bile bakmazlar

sırf paracı olmasın die özel muane gitmiom hastaneye gidiom

benim dr.değil kuşum başka biri benim şuanda gittiğim çok iyi tecrübeli tüp bebek konusundada deneyim kazanmış biriymiş nettenden çok duydum ama biraz parayı seviyor

EVET EVET HEPSİ PARACI YAAA HİÇ ABARTMIYORUM BİR RANDEVUYA NERDEYSE ASKARİ ÜCRET ALIYOLAR HAŞSIN BEN O SALAKLIĞI YAPTIM :oklava:

kıslar günaydın ben ptesi teset yaptrmıştım dğerm 1,00 çıkmıştı acaba bu ay hamile kalma ihitimailim warmı 23 de regli olucam

her dr gibi doymak nedir bilmiyorlar benim patronda doktor para basıyor adam ama gözü doymuyor o kadar pintiki 10 aydır benim ssk yı bile yapmadı yani düşünün artık dr ların nasıl olduğunu

her dr ööle olmass...süprizzzzzgenelleme yanlışşş..kiminin parası kiminin duası diye bişey duydunuzmu..gece yarıları arabanın giremiyceği köy yollarına çamurlara bata çıka hastaya giden we hasta yakını fakir olduğu için olsun bana sizin duanız lazım diyenini de duydunuzmu..ben çok duydum da..:kahve:

Canim ceylanim, henuz regl olmadim sabah bir damla pembis vardi…ya bugun ya da yarin olacagim…o zaman soyleyim istersen

her dr ööle olmass...süprizzzzzgenelleme yanlışşş..kiminin parası kiminin duası diye bişey duydunuzmu..gece yarıları arabanın giremiyceği köy yollarına çamurlara bata çıka hastaya giden we hasta yakını fakir olduğu için olsun bana sizin duanız lazım diyenini de duydunuzmu..ben çok duydum da..:kahve:

EVET TATLIM BENDE DUYDUM AMA SAYILARI GİTGİDE AZALIYOR BE GÜLÜM MESLEK AŞKI YERİNİ PARA AŞKINA BIRAKIYOR MALESEF :oklava::oklava:

zuzuum üzülmesin

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim güzeller sen de gir sene senide görelim dünden beri herkes giriyor en son ben girdim hadi şimdide sen gir seni görelim

canım ya şirkette fotom yok ama yaprak dökümündeki uyuz ferhundeye çok benzeyiolarr yolda yürürken bile durdurup söleyenler çok gıcık oluom yani :oklava:

Back