• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ebrubu canım geçmiş olsun çok haklısın artık kimse işini düzgün yapmıyo doktorlar bile parayla artık ite kaka ne var sanki ama eninde sonunda adam akıllı bi doktor bulacaksın emin ol cevrendekilere sor canım mutlaka çıkar birileri gerekiyosa üniversite hastanelerine git oradakiler belki yardımcı olabilirler olmazmı gittinmiki hiç allah yardımcın olsun canım

ebru87 hakikaten oyle, iyi ilgili bir dr bulmak cok zor...benim gittigim dr lar da hani siradan yerlerin dr u degildi guya ne amerikan'i ne Alman'i bir de memorial a gittim en son :oklava:
esimin sperm sonucunu ama Alman hastanesi'ndeki bir urolog neticelendirdi...allah razi olsun ondan

onancığım inş dualarımız kabul olur adet olma demiyeyimde inş hamişsindir hamiş değilsende bir an önce reglin gelir inş. beklemek kadar zor bişey yok çünkü

Allah hepimize sağlıklı evlatların yanında iyi dr.lara da düşürsün geçen Kütahyada iyi diyen bir dr.sezeryanda bebeğin kolunu çıkarmış herkes tek geçerdi o doktoru

onancım inşallah adet olmazsın inşallah hamilesindir

inşallah canım 2 haftadır ara batma gibi sancım oluyordu ama bugün inanılmaz şiddetli. ani ani geliyor gidiyor :bbo: zaten 3 gündür meme uçlarımda çok acıyor akıntım var çok ooooof bukadar belirtiye bu adet sancısı çıkmaz inşallah CANLARIM DUA EDİN GÜNÜM BUGÜN OLMASIN LÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTFEN. Meleğimi bekliyorum ben inanıyorum annesiyle o :Saruboceq:

günaydın canoşlarr nasılsınısss, patriciam regl olmuşş çok üsüldümm ama hsg çekilecek diye seviniyorumm :)

severcim uni hastanelrinde dr secebiliyor musun ki...ben ne yazik ki erkek dr a gidemiyorum :utangac: dusun beni erkek bir dr dunyaya getirmis ama ben yanindan bile gecemiyorum
aslinda iyi bir dr oldu soylenen bir bayan var ama ona da esimin ailesindeki tum bayanlar gidiyor ve ona nedense gitmek istemiyorum

severcim uni hastanelrinde dr secebiliyor musun ki...ben ne yazik ki erkek dr a gidemiyorum :utangac: dusun beni erkek bir dr dunyaya getirmis ama ben yanindan bile gecemiyorum
aslinda iyi bir dr oldu soylenen bir bayan var ama ona da esimin ailesindeki tum bayanlar gidiyor ve ona nedense gitmek istemiyorum

anladım canım benim bildiğim üni. has. seçebiliyosun ama erkek doktor istemiyosan doktor bulman zor o zaman çünkü erkeklerin bayanlardan bu konuda daha anlayışlı olduklarını düşünüyorum ama bende erkek doktora gitmezdim herhalde ama benimki bayan iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik bakalım

zeynocum 1206 çok ii bideger bebişin büyümüş bayagı doktora gidersen keseni bile görebilrsin belki canım:))

patricia üsülme tatlım hsg çekilince hemencik hamiş olcaksın ben inanıom

çok uykum var:(

Back