zeynocum 1206 çok ii bideger bebişin büyümüş bayagı doktora gidersen keseni bile görebilrsin belki canım:))
patricia üsülme tatlım hsg çekilince hemencik hamiş olcaksın ben inanıom
çok uykum var
abowwww kıs ceylan senin doktorun nasıl ya nası çocun kolunu koparmış yaaaaaaa içim kalktı :S
Kuzum iyiyiz sen nasılsın??
Sevedailcim sen nasılsın neler yaptın gelişmeler neler ebrunun profiilnde resimleri var :asigim:
kıs ndk cim resimlerimi gördün mü eşimi de girdim
benim dr.değil kuşum başka biri benim şuanda gittiğim çok iyi tecrübeli tüp bebek konusundada deneyim kazanmış biriymiş nettenden çok duydum ama biraz parayı seviyor
her dr gibi doymak nedir bilmiyorlar benim patronda doktor para basıyor adam ama gözü doymuyor o kadar pintiki 10 aydır benim ssk yı bile yapmadı yani düşünün artık dr ların nasıl olduğunu
ebrucummm ne kadar tatlısın sennnn yaaa canım benim allah mutluluğunuzu eksik etmesin
her dr ööle olmass...süprizzzzzgenelleme yanlışşş..kiminin parası kiminin duası diye bişey duydunuzmu..gece yarıları arabanın giremiyceği köy yollarına çamurlara bata çıka hastaya giden we hasta yakını fakir olduğu için olsun bana sizin duanız lazım diyenini de duydunuzmu..ben çok duydum da..
her dr ööle olmass...süprizzzzzgenelleme yanlışşş..kiminin parası kiminin duası diye bişey duydunuzmu..gece yarıları arabanın giremiyceği köy yollarına çamurlara bata çıka hastaya giden we hasta yakını fakir olduğu için olsun bana sizin duanız lazım diyenini de duydunuzmu..ben çok duydum da..
çok teşekkür ederim güzeller sen de gir sene senide görelim dünden beri herkes giriyor en son ben girdim hadi şimdide sen gir seni görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?