• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Iiyim hemşom çok şükür bugun cuma olsaydı ne vardı sanki ya sabahları çok zor kalkıom havada kapalı bahar gelse yaaaaaaaaaa çiçekler böcekler :))

adanamızda baharda çok güsel olur dilberler sekisinde yürüyüş yapcann off

Iiyim hemşom çok şükür bugun cuma olsaydı ne vardı sanki ya sabahları çok zor kalkıom havada kapalı bahar gelse yaaaaaaaaaa çiçekler böcekler :))

adanamızda baharda çok güsel olur dilberler sekisinde yürüyüş yapcann off

azının tadını da biliyon haaa

KIZLAR GÜNAYDIN. Çok ağrım var karnıma ara ara bıçak saplıyor sanki biri resmen sancı gibi, bacaklarım da ağrıyor dua edin lütfen adet olmıyayım bugün

ceylancim, yamansak desteginiz icin cok tesekkur ederim :1hug:
ben is yerindeyim, esim bugun 11 gibi gidecek...ben dr lari anlamiyorum yaa...2 test yaptirdik bu sonuclari 3-4 dr gordu, hic kimse agzini acip da bizi bilgilendirmedi
simdiye kadar coktaan ameliyatini olurdu da iyilesirdi...islerini dogru yapsalar olmuyor mu...umut dunyasinda yasatiyorlar bizi :oklava:

İNŞALLAH KIZLAR. Bu kadar belirtiye adet olmamam lazım ama hayırlısı artık. Ama adet olacağım zaman benim hiç karnım ağrımaz. Belim sancır, aaay okadar dua ediyorum ki sizde yanımda olun duanızla...

PATRICIA biliomusun ablam hsg çektirdikten sora daha regl olmadı yani hemen hamiş kaldııııııııı ve iki gun önce doğum yaptıııı bebişini kucağına aldııııı yani tırsma datlum :))))))))))))

ebrucum iyi bir dr bulmak o kadar zorki ben tedaviye başlarsam kapı kapı gezecem araştıracam b4enim için bir ay bir aydır ben hem zaman hemde para kaybediyorum uzayınca ilk ay ikimizide tedavi edecek adam gibi bir doktor bulmak istiyorum

:Saruboceq:
İNŞALLAH KIZLAR. Bu kadar belirtiye adet olmamam lazım ama hayırlısı artık. Ama adet olacağım zaman benim hiç karnım ağrımaz. Belim sancır, aaay okadar dua ediyorum ki sizde yanımda olun duanızla...

CANIM HAMİLLERİN COĞU SANCILI TUTARMIŞŞŞ
BENİM DÜŞÜK OLDUĞUNDA İNAN ADET SANCISIN BETER SANCI ÇEKTİM 3 GÜN ADETİM 15 GÜN GECİKTİ DOKTOR SÖĞLEMİŞTİ HAMİLESİN DİYE ANLAMADIM YANİ AMA EVET KİMİ VÜCÜT AŞIRI DUYARLI OLUYOMUŞ SANCIĞLA HAMİLE KALABİLRSİN YANİİ İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

zuzuuu günaydın nasılsın bebiş nasıl

senide görmek istiyoruz sende resmini girsene

:Saruboceq:

CANIM HAMİLLERİN COĞU SANCILI TUTARMIŞŞŞ
BENİM DÜŞÜK OLDUĞUNDA İNAN ADET SANCISIN BETER SANCI ÇEKTİM 3 GÜN ADETİM 15 GÜN GECİKTİ DOKTOR SÖĞLEMİŞTİ HAMİLESİN DİYE ANLAMADIM YANİ AMA EVET KİMİ VÜCÜT AŞIRI DUYARLI OLUYOMUŞ SANCIĞLA HAMİLE KALABİLRSİN YANİİ İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canlarım benim bugün tanıyan tanımayan, burda muhabbetim olsun olmasın lütfen destek olun dua edin güzeller, okadar çok istiyorum ki :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Back