ayy sedacım ilaçların adıını bilmiom inanki ya ama iki tane ilaç içio onu bilom hamilelikte içilebilen ilaçlarmış olcagı varsa oluo işte allahın takdiri
ayy dimi yaaa pardonnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benimm evet bu ay hamile kalacammm kalmayım varyaa yumurtaları sahanda kızartcam artıkk kocişe yedircemm bende kurtulcamm kociştee :roflol:kaydirigubbakcemile3 önceki msjımı toparlıyorumm
tubişimm canın sıkılmasınn süt içç yoğurt yee meyve yeee zaten boş oturuyosun bi iş yaptığın yok bize takıll :)))) ..................
handancim hollandada maas iyi ama bi okadarda senden geri aliyorlar...ayllik giderleri sen duysan aklin durur..bide heryerde kriz var simdi..hollandada kotuye gidiyor.. is yerleri kapaniyor.. kocaminda 4 ayda cikisini vercekmis off. ona sIkIldi canim.. bebekte geliyor off off
kıs seda hadi hayırlısı bi iki gün daha bekle bi test yap bence tatlım inş olmasın regl canım:saruboceq:
kıslar bişi sorcam torsıomda....
sağ kasığımda ağrı var bugün. adetimin 12,günü yani ovulasyonun daha doğrusu neden böle bi acı hissediom oturup kalkerken yaa.. bi yorum yapsanısa
yumurtluyorsundur canımmm, bugünleri iyi değerlendirrşutarafagitti
gerçekten kızlar ay sonu su ft gelçek ucsuz bucaksız bebek yapıcaz derken deniz kızına döndük yaa
sürekli iş başındayız valla 1,5 aydır ben helek oldum :enbuyukkk:
inanıyorum kızlar herşey çok güzel olucak çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?