Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevin sevinn yeni aya bomba gibi düşcemmmmmmmdelikafaduldenminnoslar naberr??ndk adet olmussun. sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
üzülme canımın içiiii, hepimiz aynı durumdayızzz az kaldı gelecek meleklerimizzkızlar yenı hamişler vardır heralde sımdıden tebrık edıyorum....
ben yine kırmızı kartı yedim... mart ta ınsallah bebişler gelir...
şubat da kaçtı uf yaaa... coook üzüldüm agladım yine.... iyice sulugöz oldumm...
düzelmem lazım ya düzenim bozulcak...
ya tubacık dün akşam saat 10 tam yataga girdim acaip uykum var zil çaldı kimdersin ablam ve eşi oturmaya gelmişler:S ben dumur tabi sıkılmışlar bi gidelim demişler ya ne düşüncesizlik ya demiolar bu kız hamile erken yatar çalışıo felan sinir oldum tabi hanfendi bütün gün evde yattıgı için hava hoş off off bu akşam erkende uyucam ya
dışarısı çok soguk dondum gelene kadar...
bende bir tek benim ablamlar yapıyor sanıyodum
benimkilerde öğle sorma cat kapı insan bir arar yaa birgün tutamıycam diycem biz 5 kardeşiz 4 numara benim 2 kız benden büyük hep öğle yapıyolar sinir oluyom sinir kötükedihüso
en sevmediğim şeydir davetsiz misafir, çalışıyoruz sonuçta herzaman temiz derli toplu olamıyoruzz ya da ikram edecek bişeyimiz olmayabiliyor... Ne var sanki müsaitmisiniz diye arasalarr![]()