En erken hamilelik belirtileri

ya tatlım ovulasyon testi için patricina için dedim yaa ozelden göz kırp dedi de bana ondan
ya zaman kaybetmek istemiyom çünkü eşim yurdt dına gidecek 6 ay yok inşallah bu ay olur ama olmazsa mart ayına alayım

kızlar ama ablam idrar yolu enfeksiyonu iiçin doktora gitti o zamanda çalışmalar yapıodu doktora sölemiş işte böle böle çalışıoz felan die muane etmiş enfeksiyon intihalp felan vamrmış işte hamileysende zarar vermicek ilaçlar verdi ablam içti megersem hamileymiş hamileykende devam edio hala doktor iç dedi demekki öleykende hamile kalınabilio ne bilim

handan ben bu soruyu çok merak ediyordum çünkü bende bu ay idrar yolu intahapı yüzünden ilaç kullandım kimi dediki korur hamile kalmanı kimi dedi korumaz hamile kalırsın içim rahatladı biraz ama hangi ilaçları kullandı acaba

oke sağolun ilginize hayran kaldım kızlar

kuzummmmmmmmm sitemmi bu şimdiiii, ben görmedim ne sordun hayatımmm alınganlık yok bu topictee bu zilli kızların çenesi çok düşükk hızlı hızlı atlıyo sayfalarr seni de görememişizdirrr...

sor gülümmmmmm a.s.

ahaha ilahi ndka.. canim yaa sen bu ay hamis kalcaksin icime doguyor.. uzerine bi akillilik gelmis haha.. kiz ben ne kahve severim nede cay.. zaten bos bos oturuyorum burda.. canim SIKILIYor sizin yazdiklarinizi okuyorum.. patricia bence hamilesin test yapsana zilli.. nasil duruyon anlamadim

ayy sedacım ilaçların adıını bilmiom inanki ya ama iki tane ilaç içio onu bilom hamilelikte içilebilen ilaçlarmış olcagı varsa oluo işte allahın takdiri

patricia nasıl kullandın canım adet bittikten 1 hafta sonramı başladın yapmaya ay çok sordum ama ne yapıp ümit valla :utangac:

ah ceylancim zengin olsam..istifami patronun gozune sokarim ama.. neyazikki para lazim.. yoksa kim ceker bunlarin agiz kokusunu.. keske para denen bisey olmasaydi hayatta :)

kıs ndk hamile kadına çayy içç kahve iç denirmihihoyyyt süt iç yogurt ye desene anam :jeyyar:
ayy dimi yaaa pardonnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahaha ilahi ndka.. canim yaa sen bu ay hamis kalcaksin icime doguyor.. uzerine bi akillilik gelmis haha.. kiz ben ne kahve severim nede cay.. zaten bos bos oturuyorum burda.. canim SIKILIYor sizin yazdiklarinizi okuyorum.. patricia bence hamilesin test yapsana zilli.. nasil duruyon anlamadim

canım benimm evet bu ay hamile kalacammm kalmayım varyaa yumurtaları sahanda kızartcam artıkk kocişe yedircemm bende kurtulcamm kociştee :roflol:kaydirigubbakcemile3 önceki msjımı toparlıyorumm

tubişimm canın sıkılmasınn süt içç yoğurt yee meyve yeee zaten boş oturuyosun bi iş yaptığın yok bize takıll :)))) ..................

iş olsa bi dert olmasa bi dert bu hafta benimde iişm yok kendime iş icad ediom sıkıntıdan patlıom iş olsunda çalışım ya böle iş yapar gibi görünmek çok gıcık ıyyyykkk :1shok:

aynen tubacık katılıyom valla ne rahat ederdik ev sahibi ve faturalara çalışıyoz beee
ben bebeğime çalışmak istiyom :emir_bebek:

tuba hadi bizim burda durumlar belli hollandada damı böle maaşlar daha yüksek gelir seviyesi daha yüksek degilmi ne bililim aynımı kıs

yamansak.. para denen bisey olmasa..insanlarin hepsi boyle istedigini alabilse gul gibi yasasa..herkese bitane ev verseler.. ogh neguzel olurdu..haha oturdugum yerde hayal kuruyom

Back