Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar canim hic bisey yapmak istemiyor![]()
gittigidiyor.com dan canım.:jeyyar:
kızlar ama ablam idrar yolu enfeksiyonu iiçin doktora gitti o zamanda çalışmalar yapıodu doktora sölemiş işte böle böle çalışıoz felan die muane etmiş enfeksiyon intihalp felan vamrmış işte hamileysende zarar vermicek ilaçlar verdi ablam içti megersem hamileymiş hamileykende devam edio hala doktor iç dedi demekki öleykende hamile kalınabilio ne bilim
oke sağolun ilginize hayran kaldım kızlar
kocaman öptüm seni tatlım çok sağol çok :lepi:
ayy dimi yaaa pardonnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs ndk hamile kadına çayy içç kahve iç denirmihihoyyyt süt iç yogurt ye desene anam :jeyyar:
ahaha ilahi ndka.. canim yaa sen bu ay hamis kalcaksin icime doguyor.. uzerine bi akillilik gelmis haha.. kiz ben ne kahve severim nede cay.. zaten bos bos oturuyorum burda.. canim SIKILIYor sizin yazdiklarinizi okuyorum.. patricia bence hamilesin test yapsana zilli.. nasil duruyon anlamadim
ahaha ilahi ndka.. canim yaa sen bu ay hamis kalcaksin icime doguyor.. uzerine bi akillilik gelmis haha.. kiz ben ne kahve severim nede cay.. zaten bos bos oturuyorum burda.. canim SIKILIYor sizin yazdiklarinizi okuyorum.. patricia bence hamilesin test yapsana zilli.. nasil duruyon anlamadim